Home » National » «Mr. Pink» i-a dăruit o mașină de 300.000 $

«Mr. Pink» i-a dăruit o mașină de 300.000 $

Relația Monicăi Gabor (26 de ani) cu iubitul său miliardar “Mr. Pink” (33 de ani), se consolidează pe zi ce trece. Asiaticul o iubește cu aceeași intensitate și are grijă să nu-i lipsească nimic. Drept dovadă, înainte de a pleca în China, într-o călătorie de afaceri, acesta i-a dat pe mână cheile unei superbe limuzine.

Cine nu și-ar dori să trăiască visul american plimbându-se pe străzile din Los Angeles la volanul ultimului model de Rolls Royce? Ei bine, Monica Gabor ar putea împărtăși mai bine ca oricine această experiență, la care probabil nici nu visa în urmă cu ceva ani, când era doar o fată frumoasă, din Bacău. Ambițioasă, dar și norocoasă, după cum ea însăși mărturisea, tânăra, plecată din Moldova în Capitală pentru a cuceri România, a ajuns acum mult mai sus decât și-ar fi imaginat. Iar Bentley-ul primit de la fostul soț Irinel Columbeanu, de care însă s-a bucurat doar până la divorț, întrucât omul de afaceri nu i-a mai înapoiat mașina, a rămas doar o amintire.

masina-moniMonica Gabor conduce, de câteva săptămâni, ultimul model de Rolls Royce Wraith, cu două uși, a cărui valoare se ridică la 300.000 de dolari. Mașina, în nuanța albastru- argintiu, la volanul căreia a fost zărită în timp ce intra în parcarea de la Whole Foods, un supermarket de fițe din Los Angeles, de unde obișnuiește să-și facă cumpărăturile, i-a fost recent făcută cadou de nimeni altul decât iubitul său chinez, “Mr. Pink”. A rămas singurică în State, fără iubit Monica a intrat în posesia noii sale limuzine cu câteva săptămâni înainte ca “Mr. Pink” să plece fără ea, în China.

A mai primit doi bolizi de lux de la iubitul asiatic

Această marcă de mașină, foarte căutată de către bogătași, nu-i este însă deloc străină Monicăi. Încă din 2011, după doar câteva luni de relație cu “Mr. Pink”, asiaticul i-a pus o astfel de limuzină la dispoziție, dar un alt model, și anume un Rolls Royce Ghost. Apoi, doi ani mai târziu, băcăuanca schimba mașina, cu un alt model, tot de la această celebră firmă.

Sursa: libertatea.ro

Relația Monicăi Gabor (26 de ani) cu iubitul său miliardar “Mr. Pink” (33 de ani), se consolidează pe zi ce trece. Asiaticul o iubește cu aceeași intensitate și are grijă să nu-i lipsească nimic. Drept dovadă, înainte de a pleca în China, într-o călătorie de afaceri, acesta i-a dat pe mână cheile unei superbe limuzine. Cine nu și-ar dori să trăiască visul american plimbându-se pe străzile din Los Angeles la volanul ultimului model de Rolls Royce? Ei bine, Monica Gabor ar putea împărtăși mai bine ca oricine această experiență, la care probabil nici nu visa în urmă cu ceva ani, când…

Review Overview

User Rating: Be the first one !