Home » World » Schimb de focuri la frontiera maritimă coreeană: "Obuze din Coreea de Nord au căzut în partea noastră. Am replicat deschizând focul"

Schimb de focuri la frontiera maritimă coreeană: "Obuze din Coreea de Nord au căzut în partea noastră. Am replicat deschizând focul"

Coreea de Sud a anunțat luni că va replica la salvele de artilerie lansate de Coreea de Nord în cadrul exercițiilor efectuate la frontiera lor maritimă, pe care Phenianul o contestă de șase decenii. „Obuze lansate de Coreea de Nord au căzut în partea noastră (de frontieră) și am replicat deschizând focul”, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al statului major al armatelor sud-coreene. Locuitorii insulei frontaliere Baengnyeong au primit ordinul de a se refugia în adăposturi, a precizat un oficial local contactat de AFP.

Sursa: mediafax.ro

Coreea de Sud a anunțat luni că va replica la salvele de artilerie lansate de Coreea de Nord în cadrul exercițiilor efectuate la frontiera lor maritimă, pe care Phenianul o contestă de șase decenii. "Obuze lansate de Coreea de Nord au căzut în partea noastră (de frontieră) și am replicat deschizând focul", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al statului major al armatelor sud-coreene. Locuitorii insulei frontaliere Baengnyeong au primit ordinul de a se refugia în adăposturi, a precizat un oficial local contactat de AFP. Sursa: mediafax.ro

Review Overview

User Rating: Be the first one !
%d blogeri au apreciat: