Home » National » Un cantaret de la noi, la un pas sa faca sex in parc cu sosia Deliei! Scene erotice nerecomandate minorilor in miezul zilei!

Un cantaret de la noi, la un pas sa faca sex in parc cu sosia Deliei! Scene erotice nerecomandate minorilor in miezul zilei!

Nu au mai avut rabdare sa ajunga in intimitate si s-au dezlantuit in parc! Un cantaret de la noi si iubita lui au fost la un pas sa faca amor in miezul zilei, sub privirile trecatorilor uimiti! Scenele par rupte dintr-un film nerecomandat minorilor! Fermecat de formele voluptoase ale blondei de langa el, cantaretul a dat frau liber pasiunii si a mimat cateva scene de sex, fara sa fie stingherit de privirile uimite ale celor din jur. In pantaloni scurti si cu un tricou minuscul, in ciuda vremii inca racoroase, tanara ce ar putea trece oricand drept sosia Deliei a gasit o modalitate originala de a se incalzi. Si-a provocat iubitul la o repriza de sarutari si mangaieri fierbinti.

Showul erotic a continuat in spatele unui copac!

Cand atmosfera aproape a luat foc, indragostitii au gasit un loc mai ferit unde sa isi faca de cap in voie. Ascunsi de privirile indiscrete in spatele unui copac, F. Charm si iubita lui au facut spectacol mai ceva ca in filmele erotice. Nici asezati pe banca, cei doi amorezi nu au avut timp sa se odihneasca vreun pic. A urmat o noua repriza de atingeri interzise si sarutari aprinse.

Au contract sa faca sex fara obligatii!

La fel de lipsiti de inhibitii, chiar si dupa ce au dat nas in nas cu paparazzi Cancan.ro, indragostitii au facut o marturisire mai putin obisnuita. Isi pastreaza pasiuna vie cu ajutorul unui contract prin care au voie sa faca sex fara obligatii. „Avem un contract, ca totul sa mearga ca pe roate. E cea mai buna reteta in dormitor. Este un angajament de sex fara obligatii”, spune F. Charm.

„Cand te loveste, depinde unde nimeresti!”

F Charm si iubita lui fac tot posibilul sa respecte clauzele din contract. De altfel, datorita lor, relatia dintre ei este mai puternica ca niciodata. „Fara dormit peste noapte, decat daca sexul a fost foarte bun si trebuie neaparat repetat. Dormim cand la unul cand la altul dintre noi. Depinde care e mai aproape, cand te loveste, depinde unde nimeresti. Daca e frig afara, sub 30 de grade, intru unde e mai cald!”, a marturisit cantaretul.

Am facut sex in fan!

61490305Nonconformisti si indragostiti, F. Charm si iubita lui dau frau liber pasiunii si nu spun niciodata nu. „Cel mai nebunesc loc unde am facut sex a fost in fan. Ai mei stau in afara Bucurestiului si aveau o capita de fan si ne-a lovit… Era misto mirosul de fan, m-am simtit foarte rural… A fost un sex rural”, spune F. Charm. „Eu, in afara de faptul ca am fost intepata de acel fan, am fost in rest ok. Sfarsitul e important”, a completat iubita lui. Insa clauzele din contract nu se opresc aici. „Fara telefoane dupa 9 pm. Fara discutii despre directia in care o iau lucrurile, o potentiala indragostire etc. Strigatul numelui gresit in timpul actului sexual este ok. Nu ni s-a intamplat dar, daca se va intampla, o sa stim sa nu ne suparam”,dezvaluie cei doi indragostiti. „Sexul este fara obligatii. Asta e cel mai important punct din contract. Si este un punct forte intr-o relatie. Nu mai exista nicio parte a corpului iubitei mele pe care nu o cunosc”, sustine F. Charm.

A cantat cu Delia!

Daca iubita lui pare sosia Deliei, F. Charm se poate mandri cu o colaborare cu cantareata blonda, pentru hitul „Aproape de tine”. De altfel, artistul are o slabiciune pentru blonde si a marcat o relatie si cu cantareata Xonia.

Sursa: cancan.ro

Nu au mai avut rabdare sa ajunga in intimitate si s-au dezlantuit in parc! Un cantaret de la noi si iubita lui au fost la un pas sa faca amor in miezul zilei, sub privirile trecatorilor uimiti! Scenele par rupte dintr-un film nerecomandat minorilor! Fermecat de formele voluptoase ale blondei de langa el, cantaretul a dat frau liber pasiunii si a mimat cateva scene de sex, fara sa fie stingherit de privirile uimite ale celor din jur. In pantaloni scurti si cu un tricou minuscul, in ciuda vremii inca racoroase, tanara ce ar putea trece oricand drept sosia Deliei a gasit o…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
%d blogeri au apreciat: