Home » Sport » Bârlădenii vor juca la Campionatul European de rugby

Bârlădenii vor juca la Campionatul European de rugby

Cinci rugbyști U18 din Bârlad vor face parte din naționala României care va participa la Campionatul European din Polonia.

Cinci sportivi legitimați la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad, secția Rugby, au fost incluși în lotul naționalei de juniori U18 care va merge la Campionatul European 2014. Este vorba despre Andrei Toader, Eduard Buhuș, Iulian Cucoș, Gabriel Vasile Rupanu și Cristi Chirică. Până atunci însă, aceștia, alături de 25 de jucători de la alte cluburi din țară și străinătate, au fost convocați la un ultim stagiu de pregătire, în perioada 31 martie – 10 aprilie.

„Continuăm tradiția din ultimii ani și participăm și, în 2014, la Campionatul European cu cinci sportivi. Nu putem decât să ne bucurăm. Această nouă convocare la echipa națională este o dovadă incontestabilă că rugbyul bârlădean își păstrează valoarea”, ne-a declarat profesorul Ciprian Popa, antrenor de rugby și directorul CSS Bârlad.

Campionatul European de rugby pentru echipele U18, organizat în Polonia, va avea loc în această lună. Primul meci al selecționatei României va fi pe 12 aprilie, împotriva Germaniei.

Juniorii U18 au mai participat la un stagiu de pregătire în intervalul 14 februarie – 2 martie, la Poiana Brașov. În ultimii ani, CSS Bârlad a fost reprezentat în loturile naționale care au evoluat la Campionatul European de Bogdan Lungu, Alexandru Bucur, Florin Manolache, Andrei Rusu, Ionuț Țiglă, Andrei Ciucă, Mihai Andronache și Alin Andrei.

Cinci rugbyști U18 din Bârlad vor face parte din naționala României care va participa la Campionatul European din Polonia. Cinci sportivi legitimați la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad, secția Rugby, au fost incluși în lotul naționalei de juniori U18 care va merge la Campionatul European 2014. Este vorba despre Andrei Toader, Eduard Buhuș, Iulian Cucoș, Gabriel Vasile Rupanu și Cristi Chirică. Până atunci însă, aceștia, alături de 25 de jucători de la alte cluburi din țară și străinătate, au fost convocați la un ultim stagiu de pregătire, în perioada 31 martie - 10 aprilie. „Continuăm tradiția din ultimii ani și…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: