Home » Sport » Dezlegare la goluri

Dezlegare la goluri

În ultima etapă a ligii a patra la fotbal s-au înscris 62 de goluri în zece jocuri disputate.

Ultima etapă a ligii a patra la fotbal a consemnat o ploaie de goluri, nu mai puțin de 62 de reușite fiind consemnate în cele zece partide disputate. Recordul de goluri a fost înregistrat la Negrești, unde SMART din localitate i-a ridiculizat pe puștii de la LPS 1 Vaslui cu scorul de 13-0. Multe goluri s-au marcat și la Stănilești, unde Olimpia s-a impus cu 10-1 în fața celor de la Iulius Bogdănești.

Surpriza a venit din partea LPS 2 Vaslui, care a remizat cu Voința Ștefan cel Mare, performera etapei trecute. În rest, liderele celor două serii au căștigat fără probleme. FC Gărceni a învins în deplasare pe Vulturul Bălteni cu scorul de 5-1, iar Juventus Fălciu a trecut de Multim Perieni cu 3-1.

Rezultate – Seria I: Vulturul Bălteni-FC Gărceni 1-5; SMART Negrești-LPS 1 Vaslui 13-0; AS Victoria Muntenii de Jos-FC Victoria Muntenii de Jos 3-0 (echipă retrasă); Dinamic Boțești-Sporting II Vaslui Zăpodeni 1-3; SC Lipovăț-Viitorul Rebricea 0-3; LPS 2 Vaslui-Voința Ștefan cel Mare 2-2. Seria a II-a: Olimpia Stănilești-Iulius Bogdănești 10-1; Multim Perieni-Juventus Fălciu 1-3; Podgoria Oltenești-Foresta Zorleni 0-1; Flacăra Murgeni-FDR Tutova 8-2; Gloria Puiești-Gloria Lunca Banului 0-3 (echipă retrasă); Vitis Șuletea-Unirea Banca 5-1.

În ultima etapă a ligii a patra la fotbal s-au înscris 62 de goluri în zece jocuri disputate. Ultima etapă a ligii a patra la fotbal a consemnat o ploaie de goluri, nu mai puțin de 62 de reușite fiind consemnate în cele zece partide disputate. Recordul de goluri a fost înregistrat la Negrești, unde SMART din localitate i-a ridiculizat pe puștii de la LPS 1 Vaslui cu scorul de 13-0. Multe goluri s-au marcat și la Stănilești, unde Olimpia s-a impus cu 10-1 în fața celor de la Iulius Bogdănești. Surpriza a venit din partea LPS 2 Vaslui, care…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...