Home » Sport » FC Vaslui-FC Brașov 1-0 (0-0) Victorie pentru Europa

FC Vaslui-FC Brașov 1-0 (0-0) Victorie pentru Europa

FC Vaslui câștigă meciul cu FC Brașov în stil italian, grație golului marcat de Ortiz, și urcă pe poziția a patra în Liga I.

Vasluienii au început meciul cu gândul la pozi]ia a patra în clasamentul Ligii I. Prima ocazie a aparținut lui Antal (’11), care a întârziat o minge în fața porții. Nici Mușat, trei minute mai târziu, nu nimerește spațiul porții. O nouă șansă de gol este irosită și de Temwanjera (’31), care a trimis în plasa laterală. Prima parte se încheie cu o nouă posibilitate de gol pentru Vaslui. Antal și Abelairas se invită reciproc la o minge, care, în cele din urmă, trimit peste transversală.

In startul reprizei a doua, Leko (’50) reia cu capul de la șapte metri, iar mingea trece pu]in pe lângă poartă. Vasluiul răspunde prin Gil Bahia, fără rezultat pe tabelă. Nu mai greșește Ortiz (’61), care reia cu capul din trei metri. Brașovul încearcă să puncteze prin Andrei Cristea (’71), însă Cerniauskas este atent și reține fără probleme. Pe final, brașovenii au fost la un pas de autogol, mingea nimerind bara, care ajunge la Pătulea, reluând spre poartă în stil acrobatic, fără probleme pentru portar. Meciul se termină cu victoria Vasluiului, care urcă pe locul patru în Liga I, depășind-o pe Dinamo.

FC Vaslui câștigă meciul cu FC Brașov în stil italian, grație golului marcat de Ortiz, și urcă pe poziția a patra în Liga I. Vasluienii au început meciul cu gândul la pozi]ia a patra în clasamentul Ligii I. Prima ocazie a aparținut lui Antal (’11), care a întârziat o minge în fața porții. Nici Mușat, trei minute mai târziu, nu nimerește spațiul porții. O nouă șansă de gol este irosită și de Temwanjera (’31), care a trimis în plasa laterală. Prima parte se încheie cu o nouă posibilitate de gol pentru Vaslui. Antal și Abelairas se invită reciproc la o…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: