Home » National » Tradare la nivel înalt! Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la ProTV negociază intens cu o altă televiziune!

Tradare la nivel înalt! Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la ProTV negociază intens cu o altă televiziune!

A prezentat, ani la rândul, știrile Pro TV și a devenit una dintre cele mai cunoscute figuri ale postului tv și, totodată, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la noi. Acum însă, cu discreție, încearcă să părăsească barca pentru a merge la o televiziune rivală.
Blonda Iulia Vântur, fosta prezentatoare a Știrilor de dimineață din weekend și a emisiunii „Dansez pentru tine” este la un pas să spună „Adio” Protv-ului. Motivul? Conform surselor noastre, blonda cu mari aspirații de actriță la Bollywood este în negocieri avansate cu una dintre televiziunile rivale, ea întâlnindu-se de mai multe ori cu șefii turci ai postului, negocierile fiind deja pe ultima 100 de metri, urmând să îi mai fie stabilită doar suma exactă cu care va fi plătită. Decizia Iuliei de a părăsi postul Tv care a făcut-o cunoscută vine după ce speranța ei de a se impune ca actriță la Bollywood – în ciuda vorbelor bune puse de Salman Khan, bărbatul despre care se spune prin târg că ar fi iubitul ei – au fost spulberate de criticii de film indieni. În plus, șefii din televiziune au decis că emisiunea la care era co-prezentatoare -”Dansez pentru tine” – nu performa așa cum ar fi trebuit și ar fi pus-o pe blondă pe liber, anunțând-o sec că următorul sezon al show-ului nu își va găsi loc în program.

Sursa: spynews.ro

A prezentat, ani la rândul, știrile Pro TV și a devenit una dintre cele mai cunoscute figuri ale postului tv și, totodată, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de la noi. Acum însă, cu discreție, încearcă să părăsească barca pentru a merge la o televiziune rivală. Blonda Iulia Vântur, fosta prezentatoare a Știrilor de dimineață din weekend și a emisiunii „Dansez pentru tine” este la un pas să spună „Adio” Protv-ului. Motivul? Conform surselor noastre, blonda cu mari aspirații de actriță la Bollywood este în negocieri avansate cu una dintre televiziunile rivale, ea întâlnindu-se de mai multe ori cu șefii…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
%d blogeri au apreciat: