Home » Justitie » Ucis cu zeci de lovituri de cuțit

Ucis cu zeci de lovituri de cuțit

Un bărbat de 55 de ani a fost găsit, ieri dimineață, mort, într-o fermă de pe Valea Prutului, în comuna Stănilești, prezentând zeci de lovituri de cuțit. Victima, Vasile Blănaru, era din satul Râșești, comuna Drânceni.

În zonă, au ajuns mai multe echipaje de criminaliști, coordonați de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, care au efectuat cercetări pe tot parcursul zilei, folosind și un câine de urmă. «Încă se fac cercetări la fața locului. Nu avem încă un cerc de suspecți, la asta lucrăm. Ultima dată victima a fost văzută în viață luni după-amiază», a declarat procurorul criminalist Alice Ruja. Bărbatul ucis nu avea familie și locuia fără forme legale la micro-ferma din satul Gura Văii, comuna Stănilești.

Simona Voicu

Un bărbat de 55 de ani a fost găsit, ieri dimineață, mort, într-o fermă de pe Valea Prutului, în comuna Stănilești, prezentând zeci de lovituri de cuțit. Victima, Vasile Blănaru, era din satul Râșești, comuna Drânceni. În zonă, au ajuns mai multe echipaje de criminaliști, coordonați de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui, care au efectuat cercetări pe tot parcursul zilei, folosind și un câine de urmă. «Încă se fac cercetări la fața locului. Nu avem încă un cerc de suspecți, la asta lucrăm. Ultima dată victima a fost văzută în viață luni după-amiază», a declarat procurorul criminalist Alice Ruja.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
%d blogeri au apreciat: