Home » Sport » HC Vaslui – HCM Cîmpina, duminică, ora 14 – Merg la Odorhei

HC Vaslui – HCM Cîmpina, duminică, ora 14 – Merg la Odorhei

HC Vaslui are programate în această perioadă două partide amicale, dar și un joc oficial din returul Diviziei A. Astăzi și mâine, echipa se va afla la Odorhei, unde va susține două jocuri de verificare cu echipa locală. Handbaliștii vasluieni sunt invitații formației de Ligă Națională, proaspăt calificată în play-off-ul întrecerii. Jucătorii antrenați de Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma au mai susținut două jocuri în această iarnă, ambele câștigate de HC Odorhei, însă vasluienii au lăsat o impresie bună, evoluția acestora fiind aplaudată de către spectatorii prezenți la cele două jocuri. Primul meci cu Odorhei este programat în această seară, de la ora 19, iar al doilea va fi mâine dimineață, de la ora 10.30.

Duminică, de la ora 14, iubitorii handbalului vasluian sunt așteptați în Sala Sporturilor din Vaslui la un nou meci de campionat. Formația locală va întâlni codașa seriei A, HCM Cîmpina. Meciul contează mult pentru refacerea golaverajului, vasluienii având nevoie de o diferență de scor cât mai mare, pentru a trece pe primul loc în clasament.

HC Vaslui are programate în această perioadă două partide amicale, dar și un joc oficial din returul Diviziei A. Astăzi și mâine, echipa se va afla la Odorhei, unde va susține două jocuri de verificare cu echipa locală. Handbaliștii vasluieni sunt invitații formației de Ligă Națională, proaspăt calificată în play-off-ul întrecerii. Jucătorii antrenați de Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma au mai susținut două jocuri în această iarnă, ambele câștigate de HC Odorhei, însă vasluienii au lăsat o impresie bună, evoluția acestora fiind aplaudată de către spectatorii prezenți la cele două jocuri. Primul meci cu Odorhei este programat în această seară,…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...