Home » Business » CCIA Vaslui se zbate pentru întreprinzătorii locali: Oportunități de afaceri
CCIA Vaslui se zbate pentru întreprinzătorii locali: Oportunităţi de afaceri

CCIA Vaslui se zbate pentru întreprinzătorii locali: Oportunități de afaceri

La Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Vaslui a avut loc al treilea eveniment din seria de conferințe Afaceri.ro din acest an.

Vineri, în organizarea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA), Arhipelago Interactive și Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoașterii, oamenii de afaceri vasluieni au participat la conferința Afaceri.ro, în cadrul căreia au fost dezbătute oportunități de dezvoltare a afacerilor din zonă. Alături de organizatori, s-au aflat întreprinzători cu experiență, care au oferit celor prezenți inspirație și informație privind modul în care afacerile locale se pot dezvolta.

Printre vorbitorii prezenți la eveniment s-a regăsit și George Safir, președintele grupului de firme «Safir», care a povestit cum a construit și a impus pe piață brandul “Deliciosul de Vaslui”. El a subliniat importanța promovării pe piața internă, dar și a dezvoltării unor puncte de sprijin pentru afacerea principală, care este abatorizarea cărnii de pui: “Avem o fabrică de furaje, prin care controlăm 70% din costurile de achiziție, dar controlăm și calitatea finală a produsului”.

Comunitatea locală de afaceri a avut, totodată, prilejul să se întâlnească și să dezbată ultimele tendințe de piață.

“La fiecare întâlnire pe care am avut-o cu ambasadori ai unor țări din Uniunea Europeană și nu numai, am încercat să deschidem județul spre exterior. Există oportunități de afaceri în această zonă, care trebuie dezvoltate. Pe de altă parte, la nivelul administrației locale, purtăm discuții cu reprezentanții Consiliului Județean și ai Primăriei Vaslui pentru a înființa un parc industrial”, a menționat prefectul Andrei Puică, invitat la eveniment.

Pentru cei preocupați să-și dezvolte rețeaua de contacte, organizatorii au pregătit o  sesiune de «networking business game», prin care participanții au avut ocazia să-și prezinte afacerea, să identifice potențiali colaboratori sau parteneri și să-și creeze noi legături.

“Trebuie să ne cunoaștem interesul local mult mai bine în cadrul Regiunii Nord-Est și trebuie să promovăm mai bine interesul regiunii Nord-Est la nivel național”, a declarat președintele CCIA Vaslui, Ionel Constantin.

La Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Vaslui a avut loc al treilea eveniment din seria de conferințe Afaceri.ro din acest an. Vineri, în organizarea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA), Arhipelago Interactive și Asociația pentru Promovarea Economiei Cunoașterii, oamenii de afaceri vasluieni au participat la conferința Afaceri.ro, în cadrul căreia au fost dezbătute oportunități de dezvoltare a afacerilor din zonă. Alături de organizatori, s-au aflat întreprinzători cu experiență, care au oferit celor prezenți inspirație și informație privind modul în care afacerile locale se pot dezvolta. Printre vorbitorii prezenți la eveniment s-a regăsit și George Safir, președintele grupului…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: