Home » Administratie » Scad veniturile la buget

Scad veniturile la buget

Pentru prima dată în ultimii cinci ani, în martie, încasările pe total buget general  consolidat al statului la nivelul județului Vaslui au scăzut cu 1,88%, până la 56,8 milioane de lei, față de 57,2 milioane de lei în martie 2013.

Cea mai mare scădere s-a înregistrat la bugetul de stat, veniturile încasate fiind de 22 de milioane de lei, cu două milioane mai puțin decât în perioada similară a anului trecut. Ponderea în totalul veniturilor încasate este deținută de bugetul asigurărilor sociale de stat, cu o valoare de 24,5 milioane de lei. Cea mai mică sumă s-a încasat la bugetul asigurărilor de șomaj – 0,7 milioane de lei.

Pentru prima dată în ultimii cinci ani, în martie, încasările pe total buget general  consolidat al statului la nivelul județului Vaslui au scăzut cu 1,88%, până la 56,8 milioane de lei, față de 57,2 milioane de lei în martie 2013. Cea mai mare scădere s-a înregistrat la bugetul de stat, veniturile încasate fiind de 22 de milioane de lei, cu două milioane mai puțin decât în perioada similară a anului trecut. Ponderea în totalul veniturilor încasate este deținută de bugetul asigurărilor sociale de stat, cu o valoare de 24,5 milioane de lei. Cea mai mică sumă s-a încasat la bugetul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: