Home » Social » Și-a tăiat venele cu lama, după care și-a infipt cuțitul în piept: Sinucidere sinistră

Și-a tăiat venele cu lama, după care și-a infipt cuțitul în piept: Sinucidere sinistră

Costică Codreanu, 54 de ani, din Bârlad, a fost găsit mort într-o casă din comuna Ciocani unde locuia de câțiva ani. Omul avea venele tăiate la o mână și două plăgi înjunghiate la nivelul pieptului. Deocamdată, anchetatorii merg pe ideea sinuciderii, mai ales că bărbatul avea probleme de sănătate, iar vecinii l-au văzut foarte abătut în ultima perioadă.

Costică Codreanu, în vârstă de 54 de ani, din Bârlad, care domicilia fără forme legale în satul Crâng, comuna Ciocani, a fost găsit mort în casa în care trăia de ani buni. Descoperirea macabră a fost făcută sâmbătă dimineață, de un consătean care venise în vizită la bărbatul care locuia singur. Omul a rămas șocat când a văzut că vecinul său avea venele tăiate la mâna stângă, iar la nivelul pieptului prezenta câteva răni de cuțit. Pe deasupra, un cuțit plin de sânge zăcea pe podea. A sunat imediat la numărul de urgență 112.

„Sesizarea a fost făcută pe data de 5 aprilie, ora 11.18, de către o persoană care a spus că un bărbat în vârstă de 54 de ani, din satul Crâng, comuna Ciocani, e plin de sânge în locuință. Echipajul din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean deplasat la fața locului nu a putut face altceva decât să constate decesul”, ne-a declarat subcomisar Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au demarat cercetări, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

„Cel mai probabil, vorbim de o sinucidere, însă efectuăm în continuare cercetări în acest caz. Așteptăm efectuarea necropsiei, care va stabili cu exactitate cauza morții. Deocamdată, pot spune că ce am găsit noi la fața locului indică o sinucidere. Bărbatul avea venele tăiate la mâna stângă cu o lamă și înțepături în piept cu un cuțit. Prezenta două înțepături și una de tatonare, unde abia îi era atinsă pielea”, ne-a spus Alice Ruja, procurorul criminalist care a preluat cazul.

Din ce spun vecinii din sat, în zilele de dinainte de a fi găsit mort, bărbatul a fost văzut foarte abătut, cel mai probabil din cauza unei suferințe provocate de anumite afecțiuni medicale.

Costică Codreanu, 54 de ani, din Bârlad, a fost găsit mort într-o casă din comuna Ciocani unde locuia de câțiva ani. Omul avea venele tăiate la o mână și două plăgi înjunghiate la nivelul pieptului. Deocamdată, anchetatorii merg pe ideea sinuciderii, mai ales că bărbatul avea probleme de sănătate, iar vecinii l-au văzut foarte abătut în ultima perioadă. Costică Codreanu, în vârstă de 54 de ani, din Bârlad, care domicilia fără forme legale în satul Crâng, comuna Ciocani, a fost găsit mort în casa în care trăia de ani buni. Descoperirea macabră a fost făcută sâmbătă dimineață, de un consătean…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: