Home » Sport » Victorie cu emoții pentru RC Bârlad

Victorie cu emoții pentru RC Bârlad

RC Bârlad s-a impus cu emoții la Năvodari, scor 17-15, și se menține pe primul loc în clasamentul Diviziei Naționale de Seniori.

 CS Năvodari a început furtunos meciul cu RC Bârlad și a deschis scorul prin Zainea, uvertura gazdelor concretizând o lovitură de pedeapsă. Oaspeții au replicat imediat, egalând prin același procedeu, autorul reușitei fiind Ibănescu, pentru ca apoi, într-un interval de numai cinci minute, spectacolul din teren să atingă cele mai înalte cote. CS Năvodari a marcat, în minutul 30, un eseu prin F. Croitoru, transformat de Zainea, avantajul gazdelor menținându-se doar până în minutul 35, când bârlădenii au răspuns tot cu un eseu, marcat și transformat de Ibănescu, pentru ca scorul să devină 10-10.

Acesta avea să fie și rezultatul pauzei, în repriza secundă, după zece minute de luptă, oaspeții reușind să treacă în avantaj pentru prima dată, după un eseu marcat de M. Munteanu și transformat de C. Croitoru.

Gazdele au încercat să revină, Zainea a marcat al doilea eseu personal în contul celor din Năvodari, transformarea a fost ratată, iar bârlădenii, în ciuda unei inferiorități numerice de zece minute, Andrei primind cartonaș galben, au rezistat până la final, impunându-se cu 17-15.

Pentru CS Năvodari, care s-a ales cu bonusul defensiv, urmează o deplasare dificilă la Suceava, în timp ce RC Bârlad își va măsura forțele cu Poli Agro Iași în derby-ul etapei a III-a din Divizia Națională de Seniori.

RC Bârlad s-a impus cu emoții la Năvodari, scor 17-15, și se menține pe primul loc în clasamentul Diviziei Naționale de Seniori.  CS Năvodari a început furtunos meciul cu RC Bârlad și a deschis scorul prin Zainea, uvertura gazdelor concretizând o lovitură de pedeapsă. Oaspeții au replicat imediat, egalând prin același procedeu, autorul reușitei fiind Ibănescu, pentru ca apoi, într-un interval de numai cinci minute, spectacolul din teren să atingă cele mai înalte cote. CS Năvodari a marcat, în minutul 30, un eseu prin F. Croitoru, transformat de Zainea, avantajul gazdelor menținându-se doar până în minutul 35, când bârlădenii au…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile