Home » Sport » Noi medalii pentru «Alone Tiger»

Noi medalii pentru «Alone Tiger»

Sportivii vasluieni au obținut patru medalii la Campionatele Naționale de Ju-Jutsu și Ne Waza.

La sfârșitul săptămânii trecute, sala «Apollo» din București a găzduit Campionatele Naționale la ju-jutsu U18, U21 și Seniori, la care clubul vasluian «Alone Tiger» a aliniat la start  șapte sportivi. S-a obținut o medalie de aur la Ne-waza și argint la Ju-jutsu prin George Badac (Bârlad) la U21 – 85 de kg, medalie de argint la Ne-waza Seniori, 94 de kg, prin Remus Ciobanu (Vaslui) și o medalie de bronz prin Claudiu Dediu (Iași) la Ju-jutsu, seniori – 85 kg.

“Datorită faptului că s-a mers pe banii proprii, nu am reușit să deplasăm întreg lotul de 15 luptători de la acest nivel pe care îl are clubul și ca atare și rezultatele au fost proporționale, din lotul oficial făcând parte doar cei care au luat medalii și Ștefan Agafiței (Vaslui), care a ocupat în final locul IV. Anul acesta, la București, vor avea loc, în septembrie, Openul Balcanic și Cupa Mondială la Ju-jutsu, unde au drept de participare doar ocupanții primelor două locuri de la Campionatele Naționale, ceea ce face ca aceste turnee să fie foarte tari. Luna viitoare, vor avea loc campionatele pentru copii și cadeți, unde sperăm să deplasăm un lot mai mare, dacă vom găsi ceva sprijin financiar”, a declarat Constantin Iacob, președintele CS “Alone Tiger” Vaslui.

Sportivii vasluieni au obținut patru medalii la Campionatele Naționale de Ju-Jutsu și Ne Waza. La sfârșitul săptămânii trecute, sala «Apollo» din București a găzduit Campionatele Naționale la ju-jutsu U18, U21 și Seniori, la care clubul vasluian «Alone Tiger» a aliniat la start  șapte sportivi. S-a obținut o medalie de aur la Ne-waza și argint la Ju-jutsu prin George Badac (Bârlad) la U21 - 85 de kg, medalie de argint la Ne-waza Seniori, 94 de kg, prin Remus Ciobanu (Vaslui) și o medalie de bronz prin Claudiu Dediu (Iași) la Ju-jutsu, seniori - 85 kg. “Datorită faptului că s-a mers pe…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: