Home » Sport » Se apropie dezastrul: Nu vor să joace!

Se apropie dezastrul: Nu vor să joace!

Fotbaliștii Vasluiului refuză să intre pe teren la meciul cu Steaua, dacă nu li se achită restanțele financiare.

Continuă frământările la FC Vaslui, iar jucătorii antrenați de Liviu Ciobotariu nu vor să intre pe teren la meciul cu Steaua dacă nu li se vor achita restanțele financiare. În acest moment, vistieria clubului este goală și nu sunt bani nici pentru deplasarea în capitală.

“Probabil, o să ne urcăm în mașini personale și o să facem deplasarea în ziua jocului, dacă lucrurile nu se vor reglementa până atunci”, a declarat Ciprian Damian, administratorul FC Vaslui.

Jucătorii s-au antrenat în ultimele zile normal, deși s-au ales doar cu promisiuni financiare, fără ca situația să fie remediată.

Fotbaliștii Vasluiului refuză să intre pe teren la meciul cu Steaua, dacă nu li se achită restanțele financiare. Continuă frământările la FC Vaslui, iar jucătorii antrenați de Liviu Ciobotariu nu vor să intre pe teren la meciul cu Steaua dacă nu li se vor achita restanțele financiare. În acest moment, vistieria clubului este goală și nu sunt bani nici pentru deplasarea în capitală. “Probabil, o să ne urcăm în mașini personale și o să facem deplasarea în ziua jocului, dacă lucrurile nu se vor reglementa până atunci”, a declarat Ciprian Damian, administratorul FC Vaslui. Jucătorii s-au antrenat în ultimele zile…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: