Home » Politic » Continuă ciorovăiala PSD-PNL: Directorii liberali nu se dau plecați

Continuă ciorovăiala PSD-PNL: Directorii liberali nu se dau plecați

«Se pare că unii duc lipsă de bun simț politic”, a declarat deputatul PSD Adrian Solomon. “Le-am cerut tuturor să-și facă treaba acolo unde sunt fiindcă legea trebuie respectată”, a replicat deputatul PNL Florin Ciurariu.

«Nu se pune problema ca directorii de servicii deconcentrate susținuți de PNL să demisioneze», susține Florin Ciurariu, președintele Filialei Teritoriale a PNL, chiar dacă partidul său a ieșit de la guvernare. Nu de aceeași părere este Adrian Solomon, deputat și președinte executiv al Organizației Județene a PSD Vaslui, care introduce în discuție o noțiune “revoluționară” și cât se poate de… liberală: “bunul simț politic”.

“Le-am cerut tuturor să-și facă treaba acolo unde sunt fiindcă legea trebuie respectată. Nu avem nicio înțelegere cu nimeni, dar nu s-a pus problema ca directorii să plece”, a declarat deputatul Florin Ciurariu.
Conducerea PSD Vaslui subliniază însă că PNL se află în opoziție, iar directorii liberali nu mai pot reprezenta guvernarea și deci nu mai pot implementa un program de guvernare pe care nu și l-au asumat.

“În principiu, cei care sunt funcționari publici ar trebui să apere interesele cetățenilor, nu pe cele ale partidelor care i-au susținut, iar cei care nu reușesc să facă acest lucru și acționează ca niște membri de partid ar trebui să plece pentru a nu greva responsabilitățile profesionale de interesele politice. Mă refer aici inclusiv la cei care nu sunt funcționari publici, dar sunt asimilați funcționarilor publici. Nu poți fi secretar de organizație al unui partid din opoziție și să reprezinți interesele guvernului. Totul ține de bunul simț politic pe care ar trebui să-l aibă oricine. Se pare că unii duc lipsă de bun simț politic”, a declarat Adrian Solomon.

«Se pare că unii duc lipsă de bun simț politic”, a declarat deputatul PSD Adrian Solomon. “Le-am cerut tuturor să-și facă treaba acolo unde sunt fiindcă legea trebuie respectată”, a replicat deputatul PNL Florin Ciurariu. «Nu se pune problema ca directorii de servicii deconcentrate susținuți de PNL să demisioneze», susține Florin Ciurariu, președintele Filialei Teritoriale a PNL, chiar dacă partidul său a ieșit de la guvernare. Nu de aceeași părere este Adrian Solomon, deputat și președinte executiv al Organizației Județene a PSD Vaslui, care introduce în discuție o noțiune “revoluționară” și cât se poate de... liberală: “bunul simț politic”. “Le-am cerut…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: