Home » Sport » Derby câștigat de Gârceni

Derby câștigat de Gârceni

Campioana FC Gârceni s-a impus în derby-ul cu SMART Negrești cu scorul de 2-1.

 FC Gârceni s-a impus în derby-ul etapei cu SMART Negrești cu scorul de 2-1. Formația finanțată de primarul Mircia Scutelnicu a fost foarte atentă la joc, iar întâlnirea s-a situat cu mult peste nivelul ligii a patra, ambele echipe oferind un spectacol sportiv de calitate. Cu această victorie, FC Gârceni se distanțează la opt puncte de SMART, gândindu-se deja la jocurile din play-off.

De eșecul negreștenilor a profitat Viitorul Rebricea, care s-a impus cu 6-3 împotriva juniorilor de la LPS 2 Vaslui, apropiindu-se la un singur punct de echipa lui Mihai Stoian. Nici Voința Ștefan cel Mare nu a cedat lupta pentru un loc în play-off, câștigând cu scorul de 4-0 meciul cu Vulturul Bălteni, iar echipa primarului Mihai Moraru este la șase puncte de poziția a doua, având și un meci mai puțin disputat.

În seria a II-a, Vitis Șuletea a fost performera negativă a etapei, pierzând meciul din deplasare cu Gloria Lunca Banului, scor 2-1. Olimpia Stănilești a câștigat la Banca cu scorul de 6-3 și a egalat-o la puncte pe Vitis.

Rezultate: Seria I: Voința Ștefan cel Mare – Vulturul Bălteni 4-0; Smart Negrești – FC Gârceni 1-2; LPS 1 Vaslui – AS Victoria Muntenii de Jos 3-8; FC Victoria M. – Dinamic Boțești 0-3; FC Vaslui II Zăpodeni – SC Lipovăț 5-0; Viitorul Rebricea – LPS 2 Vaslui 6-3.

Seria a II-a: Iulius Bogdănești – Multim Perieni (amânat); Juventus Fălciu – Podgoria Oltenești 5-1; Foresta Zorleni – Flacăra Murgeni 4-0; FDR Tutova – Gloria Puiești 3-0; Gloria Lunca Banului – Vitis Șuletea 2-1; Unirea Banca – Olimpia Stănilești 3-6.

Campioana FC Gârceni s-a impus în derby-ul cu SMART Negrești cu scorul de 2-1.  FC Gârceni s-a impus în derby-ul etapei cu SMART Negrești cu scorul de 2-1. Formația finanțată de primarul Mircia Scutelnicu a fost foarte atentă la joc, iar întâlnirea s-a situat cu mult peste nivelul ligii a patra, ambele echipe oferind un spectacol sportiv de calitate. Cu această victorie, FC Gârceni se distanțează la opt puncte de SMART, gândindu-se deja la jocurile din play-off. De eșecul negreștenilor a profitat Viitorul Rebricea, care s-a impus cu 6-3 împotriva juniorilor de la LPS 2 Vaslui, apropiindu-se la un singur…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Meciurile restanta NU se vor desfasura maine, ci in datele de 24.04.2014 si 01.05.2014, incepand cu orele 16:00, dupa urmatorul program :
    Seria I :
    Joi 24.04.2014 – orele 16:00
    Sporting II Vaslui – Vointa Stefan cel Mare
    Dinamic Botesti – Victoria 2013 Muntenii de Jos
    LPS II Vaslui – LPS I Vaslui
    Seria a II a :
    a) Joi 24.04.2014 – orele 16:00
    Vitis Suletea – Podgoria Oltenesti
    Gloria Lunca Banului – Iulius Bogdanesti
    FDR Tutova – Foresta Zorleni
    b) Joi 01.05.2014 – orele 16:00
    Podgoria Oltenesti – Gloria Lunca Banului
    Iulius Bogdanesti – Multim Perieni

%d blogeri au apreciat: