Home » Politic » Senatorul Marian se ia de „baroni”: „Cine apără corupți este corupt!”

Senatorul Marian se ia de „baroni”: „Cine apără corupți este corupt!”

PDL îi cere premierului Victor Ponta să nu-i mai apere pe corupții din PSD, să nu mai atace Justiția și să se ocupe de economie, care acum produce șomaj, și de politicile fiscale, care produc numai taxe și impozite.

„Premierul Ponta a ajuns să îi apere pe corupții din PSD, iar cine apără corupți este corupt. Este inacceptabil ca un premier care se laudă că a fost procuror să apere corupții și să lupte cu atâta îndârjire împotriva foștilor săi colegi. Eu nu cred că procurorii din România, fie că își desfășoară activitatea în cadrul DNA, DIICOT, fie în cadrul parchetelor de pe lângă judecătorii și tribunale, se mândresc cu fostul procuror Victor-Viorel Ponta, actualmente premier și apărătorul corupților din PSD”, a declarat senatorul Dan Marian, președintele Organizației Județene a PDL.

Șeful PDL Vaslui îi acuză pe Victor Ponta și pe ceilalți lideri PSD că au abandonat „doctrina Voiculescu”, care spunea că „nu ai Puterea până nu ai Justiția”, și acum funcționează după „doctrina Ponta”, care constă în denigrarea Justiției: „Pedeliștii spun că PSD, în frunte cu Victor Ponta, funcționează după filosofia «ori la pușcărie, ori la președinție». Chiar Victor Ponta a zis că «scapă cine poate, dacă PSD nu câștigă președinția anul acesta». Ponta ne arde de două ori. Ne arde cu pompa, atunci când ne alimentăm mașinile cu carburanți, și ne mai arde și cu «baronii», care au furat și fură din banul public. Într-o bună zi, o să își frângă și mâinile, și picioarele. Dar destinul său politic nu trebuie să influențeze o Românie care se vrea la vest, democratică, prosperă”.

„Noua strategie Ponta-PSD de denigrare a Justiției este unită cu atacul voalat la adresa apartenenței României la NATO, făcut de consilierul premierului Ponta, Ionel Blănculescu. Cele două trebuie legate pentru că vizează, de fapt, o altă orientare geopolitică a României. PSD vrea România cât mai departe de Europa”, se mai spune în comunicatul senatorului Dan Marian.

PDL îi cere premierului Victor Ponta să nu-i mai apere pe corupții din PSD, să nu mai atace Justiția și să se ocupe de economie, care acum produce șomaj, și de politicile fiscale, care produc numai taxe și impozite. „Premierul Ponta a ajuns să îi apere pe corupții din PSD, iar cine apără corupți este corupt. Este inacceptabil ca un premier care se laudă că a fost procuror să apere corupții și să lupte cu atâta îndârjire împotriva foștilor săi colegi. Eu nu cred că procurorii din România, fie că își desfășoară activitatea în cadrul DNA, DIICOT, fie în cadrul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: