Home » Social » „Armata – O școală altfel”

„Armata – O școală altfel”

În cadrul programului „Școala altfel”, desfășurat în această săptămână, Garnizoana Bârlad organizează, azi, o expoziție de tehnică militară.

Astăzi, în intervalul orar 9.30-14, preșcolarii, elevii și liceenii din zona Bârlad sunt invitați să participe la evenimentul special „Armata – O școală altfel”, organizat de Garnizoana Bârlad în cadrul săptămânii „Școala altfel – Să știi mai multe, să fii mai bun”. „Cu această ocazie, la sediul unităților militare din strada Tecuciului, nr. 1-2, se va organiza o expoziție de tehnică militară. Publicul va putea urmări și exerciții demonstrative. Sunt invitați reprezentanți ai instituțiilor de învățământ, elevi din licee, școli și grădinițe din Bârlad și localitățile limitrofe, precum și reprezentanți ai Biroului de informare-recrutare ai Garnizoanei Vaslui, care vor promova oferta educațională a instituțiilor de învățământ militar și cariera militară în rândul elevilor”, a declarat locotenent-colonel Adeline Arghire, responsabil mass-media.

În cadrul programului „Școala altfel”, desfășurat în această săptămână, Garnizoana Bârlad organizează, azi, o expoziție de tehnică militară. Astăzi, în intervalul orar 9.30-14, preșcolarii, elevii și liceenii din zona Bârlad sunt invitați să participe la evenimentul special „Armata - O școală altfel”, organizat de Garnizoana Bârlad în cadrul săptămânii „Școala altfel - Să știi mai multe, să fii mai bun”. „Cu această ocazie, la sediul unităților militare din strada Tecuciului, nr. 1-2, se va organiza o expoziție de tehnică militară. Publicul va putea urmări și exerciții demonstrative. Sunt invitați reprezentanți ai instituțiilor de învățământ, elevi din licee, școli și grădinițe…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: