Home » Social » Liceeni-gardieni

Liceeni-gardieni

Astăzi, la Penitenciarul Vaslui, se va desfășura activitatea „Job Shadow Day”, în cadrul căreia 12 elevi de la Liceul «Emil Racoviță» și Liceul cu Program Sportiv vor intra în pielea gardienilor. Programul este organizat de Junior Achievement România în toată țara, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale.

«Având în vedere faptul că munca de penitenciar presupune o serie de particularități, cum ar fi o cât mai bună pregătire teoretică, dar și practică, seriozitate, implicare conștientă și responsabilă, asumarea unui rol profesional complex, ne dorim ca tinerii care se află într-un moment de alegere a carierei profesionale să fie cât mai corect informați asupra oportunităților pe care le oferă munca într-o unitate de detenție», a declarat comisarul Nicolae Toma, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Vaslui.

Astăzi, la Penitenciarul Vaslui, se va desfășura activitatea „Job Shadow Day”, în cadrul căreia 12 elevi de la Liceul «Emil Racoviță» și Liceul cu Program Sportiv vor intra în pielea gardienilor. Programul este organizat de Junior Achievement România în toată țara, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale. «Având în vedere faptul că munca de penitenciar presupune o serie de particularități, cum ar fi o cât mai bună pregătire teoretică, dar și practică, seriozitate, implicare conștientă și responsabilă, asumarea unui rol profesional complex, ne dorim ca tinerii care se află într-un moment de alegere a carierei profesionale să fie cât mai corect…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: