Home » Sport » Meci de Liga Campionilor

Meci de Liga Campionilor

Arbitrul vasluian Ovidiu Artene va fi la linie la meciul dintre Real Madrid și Benfica Lisabona, contând pentru semifinalele UEFA Youth League.

Mâine, arbitrul vasluian Ovidiu Artene va face pasul către o altă competiție de anvergură europeană. Este vorba despre UEFA Youth League – Liga Campionilor la nivel de tineret. El va fi la linie la semifinala dintre Real Madrid și Benfica Lisabona, meci programat de la ora 14, pe Stade Colovay, din Nyon, Elveția. Artene va face echipă cu Radu Petrescu, la centru, ajutat la cealaltă linie de Radu Ghinguleac.

Cealaltă semifinală va fi disputată în aceeași zi și pe același stadion, dar de la ora 17:30, între FC Schalke 04 și FC Barcelona.

Vasluianul este purtătorul ecusonului FIFA de un an și se bucură de aprecieri din partea UEFA, fiind delegat la mai multe meciuri internaționale, inclusiv din grupele Europa League.

Arbitrul vasluian Ovidiu Artene va fi la linie la meciul dintre Real Madrid și Benfica Lisabona, contând pentru semifinalele UEFA Youth League. Mâine, arbitrul vasluian Ovidiu Artene va face pasul către o altă competiție de anvergură europeană. Este vorba despre UEFA Youth League - Liga Campionilor la nivel de tineret. El va fi la linie la semifinala dintre Real Madrid și Benfica Lisabona, meci programat de la ora 14, pe Stade Colovay, din Nyon, Elveția. Artene va face echipă cu Radu Petrescu, la centru, ajutat la cealaltă linie de Radu Ghinguleac. Cealaltă semifinală va fi disputată în aceeași zi și…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile