Home » Administratie » Gazul, tot mai aproape de Lipovăț
Valerian Hriscu

Gazul, tot mai aproape de Lipovăț

Locuitorii comunei Lipovăț își vor îndeplini în curând un vechi deziderat. Se lucrează deja la proiectul de extindere a rețelei de aducțiune a gazului metan, în acest moment perfectându-se o parte din documentație, astfel încât lucrările efective să poată continua în cel mai scurt timp.

„Din cauza lipsei banilor, lucrările nu au putut fi realizate atât de reprede pe cât ne-am fi dorit, dar încercăm să ne descurcăm cum putem. Am ales politica pașilor mai mici, dar siguri. Va mai dura puțin până la racordarea propriu-zisă a cetățenilor, dar este o lucrare de o importanță majoră pentru locuitori și oamenii știu că așteptarea va merita”, ne-a declarat primarul comunei Lipovăț, Valerian Hriscu.

Proiectul are o valoare de aproximativ 2,3 milioane de lei (23 de miliarde de lei vechi). Pentru anul în curs, Primăria Lipovăț și-a propus să aloce 300.000 de lei.

O altă prioritate a lui Valerian Hriscu face referire la reintroducerea în circuitul național a taberei „Poiana Căprioarei”, adevărat brand al comunei, odinioară cunoscută în toată țara. Edilul spune că își amintește cu drag de vremurile în care mii de copii din toate colțurile României veneau să se relaxeze aici.

„Ideală ar fi modernizarea taberei cu fonduri comunitare, dar, din păcate, această posibilitate nu există, cei de la Uniunea Europeană nefinanțând astfel de proiecte. La câte locuri frumoase sunt de vizitat, la ce obiective turistice sunt în zonă, este păcat să nu facem ceva. Sunt sigur că am putea atrage și turiști străini, avem locuri pitorești, avem biserici vechi, care pot fi adevărate puncte de atracție pentru amatorii de călătorii”, a mai declarat primarul comunei Lipovăț.

Locuitorii comunei Lipovăț își vor îndeplini în curând un vechi deziderat. Se lucrează deja la proiectul de extindere a rețelei de aducțiune a gazului metan, în acest moment perfectându-se o parte din documentație, astfel încât lucrările efective să poată continua în cel mai scurt timp. „Din cauza lipsei banilor, lucrările nu au putut fi realizate atât de reprede pe cât ne-am fi dorit, dar încercăm să ne descurcăm cum putem. Am ales politica pașilor mai mici, dar siguri. Va mai dura puțin până la racordarea propriu-zisă a cetățenilor, dar este o lucrare de o importanță majoră pentru locuitori și oamenii…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: