Home » Sport » Patru rugbiști din Bârlad participă la Campionatul European

Patru rugbiști din Bârlad participă la Campionatul European

Patru rugbyști U18 din Bârlad au fost selectați în naționala României care a plecat, ieri, la Campionatul European din Polonia.

Patru rugbiști legitimați la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad au fost incluși în lotul naționalei de juniori U18 care s-a deplasat, ieri, în Polonia, în vederea participării la Campionatul European. Este vorba despre Andrei Toader, Iulian Cucoș, Gabriel Vasile Rupanu și Cristi Chirică. După ultimul cantonament organizat de Federația Română de Rugby, staff-ul tehnic a decis că numai aceștia vor face parte din echipa României, Eduard Buhuș, cel de-al cincilea bârlădean prezent la pregătire, neregăsindu-se în lot. Sportivii bârlădeni, alături de ceilalți 22 de rugbiști incluși în echipă, de antrenori și manager, au plecat ieri în Polonia, primul meci al selecționatei României urmând să aibă loc mâine, împotriva Germaniei, începând cu ora locală 16.00.

„Ne bucurăm că și, în 2014, participăm la Campionatul European cu câțiva sportivi. Această convocare la echipa națională este o dovadă incontestabilă că rugbyul bârlădean își păstrează valoarea”, ne-a declarat profesorul Ciprian Popa, antrenor de rugby și directorul CSS Bârlad.

România face parte din aceeași grupă cu Spania, Rusia, Polonia, Germania, Cehia, Belgia și Olanda, primele meciuri fiind programate pe 12, 15 și 18 aprilie. Ediția din acest an a Campionatului European de Rugby pentru echipele U18 se desfășoară în intervalul 10-19 aprilie.

Patru rugbyști U18 din Bârlad au fost selectați în naționala României care a plecat, ieri, la Campionatul European din Polonia. Patru rugbiști legitimați la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad au fost incluși în lotul naționalei de juniori U18 care s-a deplasat, ieri, în Polonia, în vederea participării la Campionatul European. Este vorba despre Andrei Toader, Iulian Cucoș, Gabriel Vasile Rupanu și Cristi Chirică. După ultimul cantonament organizat de Federația Română de Rugby, staff-ul tehnic a decis că numai aceștia vor face parte din echipa României, Eduard Buhuș, cel de-al cincilea bârlădean prezent la pregătire, neregăsindu-se în lot. Sportivii bârlădeni, alături…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...