Home » Justitie » A vrut să moară lovită de tren!

A vrut să moară lovită de tren!

Tentativă de sinucidere cel puțin ciudată, petrecută, ieri, la Bârlad! Din motive numai de ea știute, o femeie în vârstă de 46 de ani, din comuna Pochidia, a decis să-și pună capăt zilelor în stația CFR Bârlad. Femeia a văzut că, pe linia 3, staționa un tren și, fără să stea prea mult pe gânduri, a profitat că nu era observată de nimeni și a intrat sub unul din vagoane, în ideea că atunci când garnitura va pleca din gară, o va lovi și o va omorî. Numai că, din fericire pentru ea, înainte ca locomotiva să se pună în mișcare, a fost văzută de un polițist de la Postul Transporturi Feroviare.

„În jurul orei 15.00, un polițist de la Postul TF a observat că, sub trenul regio Bârlad – Galați, garat la linia 3 a stației CFR Bârlad, se află o femeie care avea intenția de a se sinucide. Polițiștii au intervenit și au scos persoana de sub garnitura trenului, după care au stabilit identitatea acesteia. Prin apel la numărul 112, a fost solicitat un echipaj medical pentru a o transporta pe femeie la Spitalul de Urgență «Elena Beldiman» Bârlad, nu pentru că avea leziuni, ci pentru a fi investigată psihiatric”, ne-a declarat subcomisar de poliție Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

Adriana Șușnea

Tentativă de sinucidere cel puțin ciudată, petrecută, ieri, la Bârlad! Din motive numai de ea știute, o femeie în vârstă de 46 de ani, din comuna Pochidia, a decis să-și pună capăt zilelor în stația CFR Bârlad. Femeia a văzut că, pe linia 3, staționa un tren și, fără să stea prea mult pe gânduri, a profitat că nu era observată de nimeni și a intrat sub unul din vagoane, în ideea că atunci când garnitura va pleca din gară, o va lovi și o va omorî. Numai că, din fericire pentru ea, înainte ca locomotiva să se pună în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !
%d blogeri au apreciat: