Home » National » Afaceriste în România, prostituate în Elveția. Două tinere își vând trupul legal într-un orășel din Alpi

Afaceriste în România, prostituate în Elveția. Două tinere își vând trupul legal într-un orășel din Alpi

Două românce, Gina (29 de ani) și Vanessa (30 de ani), sunt principalele personaje ale unui reportaj realizat recent într-un bordel din Lugano, Elveția, de jurnaliști italieni. Aflăm astfel că ele se prostituează de mulți ani în micul oraș din Alpi, fără ca familiile din România să bănuiască, mai ales că pe meleagurile noastre ele sunt considerate femei respectabile, cu afaceri înfloritoare.

Barul Oceano din Lugano, deschis la parterul unui motel, este “casa” mai multor românce care își vând trupurile de ani buni. Printre ele, Gina și Vanessa, care au acceptat să-și spună povestea unor jurnaliști italieni. “Eu am un copil și nu-l puteam crește cu 200 de euro pe lună la mine în țară. Am ales să mă prostituez aici de mai bine de șase ani, în condiții civilizate, mai ales că fac totul legal. Tariful meu e de 100 de franci elvețieni pentru jumătate de oră și adun lunar 5.000-6.000 de franci”, a mărturisit Gina.

Familiile lor nu știu din ce fac ele banii

Atât ea, cât și prietena ei, tot o româncă, Vanessa, plătesc 120 de franci pe zi chiria la motelul unde- și primesc clienții. Din banii pe care-i fac la Lugano, cele două românce și-au luat câte un apartament în București și și-au deschis afaceri în țara de baștină, care le merg bine. Una are un salon de înfrumusețare, iar cealaltă, o firmă de imobiliare. Însă, deși ar putea trăi decent din banii de pe urma investițiilor, nici una nu vrea să renunțe la prostituție: “E adevărat că familiile noastre nu știu cu ce ne ocupăm. Aici nu ne e rușine cu ceea ce facem, prostituția e o activitate economică reglementată prin Constituția federală, dar pentru români suntem curve și atât”, a declarat Gina.

Sursa: libertatea.ro

Două românce, Gina (29 de ani) și Vanessa (30 de ani), sunt principalele personaje ale unui reportaj realizat recent într-un bordel din Lugano, Elveția, de jurnaliști italieni. Aflăm astfel că ele se prostituează de mulți ani în micul oraș din Alpi, fără ca familiile din România să bănuiască, mai ales că pe meleagurile noastre ele sunt considerate femei respectabile, cu afaceri înfloritoare. Barul Oceano din Lugano, deschis la parterul unui motel, este “casa” mai multor românce care își vând trupurile de ani buni. Printre ele, Gina și Vanessa, care au acceptat să-și spună povestea unor jurnaliști italieni. “Eu am un…

Review Overview

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: