Home » Sport » “Nu a fost nicio strategie”

“Nu a fost nicio strategie”

Liviu Ciobotariu a declarat ferm că FC Vaslui nu a mimat problemele cu jucătorii.

FC Vaslui a dat una dintre loviturile campionatului, formația antrenată de Liviu Ciobotariu învingând Steaua chiar la București, pe stadionul Ghencea, în condițiile în care prezența galben-verzilor la partidă a fost pusă sub semnul îndoielii până în dimineața meciului.

“Suntem o echipă bună de deplasare, ne apărăm bine. N-am dat șanse Stelei, ne-am bazat pe o posesie prelungită atunci când am avut mingea. Steaua nu ne-a surprins cu nimic azi, dar jucătorii ei erau foarte motivați înainte de începerea meciului. Sunt bucuros că am bătut cea mai bună echipă din România la ora actuală. Era și păcat, ne-am trezit la 7 dimineața ca să învingem aici. Am în continuare această dezamăgire legată de problemele cu care ne confruntăm. Eu cred că avem o echipă foarte bună, cu jucători foarte buni”, a spus Ciobotariu.

Antrenorul a infirmat zvonurile conform cărora frământările de la echipa sa de dinaintea jocului au făcut parte dintr-o strategie menită să fenteze adversarul: “Sincer, echipa nu trebuia să facă deplasarea. N-a fost nicio strategie. Am stat două ore la discuții în vestiar azi. I-am convins, dar asta și cu ajutorul lor. Le-am explicat că nu este normal să nu ne prezentăm la joc pentru că desconsiderăm competiția. Au vrut să întârzie puțin jocul ca să atragă atenția asupra situației lor. Nu a fost niciun fel de capcană. Acum important este ce vom face mai departe”.

Liviu Ciobotariu a declarat ferm că FC Vaslui nu a mimat problemele cu jucătorii. FC Vaslui a dat una dintre loviturile campionatului, formația antrenată de Liviu Ciobotariu învingând Steaua chiar la București, pe stadionul Ghencea, în condițiile în care prezența galben-verzilor la partidă a fost pusă sub semnul îndoielii până în dimineața meciului. "Suntem o echipă bună de deplasare, ne apărăm bine. N-am dat șanse Stelei, ne-am bazat pe o posesie prelungită atunci când am avut mingea. Steaua nu ne-a surprins cu nimic azi, dar jucătorii ei erau foarte motivați înainte de începerea meciului. Sunt bucuros că am bătut cea…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un oficial al roș-albilor îl înfruntă pe Ionuț Negoiță: „E sfidător pentru istoria lui Dinamo” | EXCLUSIV ProSport Live

Gabriel Răduță (52 de ani), șeful centrului de copii ...

Care este de fapt adevărul în privința Mondialului de handbal tineret din România? De la „demersurile noastre către IHF au rămas fără răspuns” la „este imposibil să se joace la data programată”

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a anunțat ieri, ...

Astăzi pariem și pe darts » Pont pregătit în cota 1.85 la turneul „Icons of Darts Live League!”

Astăzi pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim ...