Home » Sport » Superficiali!

Superficiali!

HC Vaslui a pierdut amicalul cu Știința II Bacău, scor 41-44, după un meci în care handbaliștii gazdă și-au tratat de sus adversarul.

HC Vaslui continuă pregătirile pentru ultimele jocuri din campionat, decisive pentru atingerea obiectivului de a promova în Liga Națională. Formația vasluiană a susținut, la sfârșitul săptămânii trecute, un nou amical, în compania echipei Știința II Bacău.

Prima repriză a fost alertă, ambele echipe lăsând garda jos. Vasluienii au condus doar în primele minute, când au avut pe tabelă 4-2, însă băcăuanii au revenit la timonă și nu au mai cedat inițiativa până la pauză, când au intrat la vestiare cu un avantaj de patru goluri, scor 18-22.

La reluare, vasluienii s-au ținut scai de adversar, iar în minutul 50 au restabilit egalitatea pe tabelă, scor 35-35. Elevii antrenorilor Leonard Bibirig și Laurențiu Cozma au preluat apoi conducerea, scor 37-35, însă nu au gestionat foarte bine finalul, pierzând cu 41-44.

Cele două echipe au decis să mai susțină o repriză de 20 de minute, câștigată de HC Vaslui cu scorul de 17-16.

Următorul joc amical este programat pe 18 aprilie, când vasluienii vor întâlni în deplasare vicecampioana Știința Municipal Bacău.

HC Vaslui a pierdut amicalul cu Știința II Bacău, scor 41-44, după un meci în care handbaliștii gazdă și-au tratat de sus adversarul. HC Vaslui continuă pregătirile pentru ultimele jocuri din campionat, decisive pentru atingerea obiectivului de a promova în Liga Națională. Formația vasluiană a susținut, la sfârșitul săptămânii trecute, un nou amical, în compania echipei Știința II Bacău. Prima repriză a fost alertă, ambele echipe lăsând garda jos. Vasluienii au condus doar în primele minute, când au avut pe tabelă 4-2, însă băcăuanii au revenit la timonă și nu au mai cedat inițiativa până la pauză, când au intrat…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: