Home » Sport » FC Vaslui riscă excluderea din Liga I

FC Vaslui riscă excluderea din Liga I

Fundașul Adrian Sălăgeanu a depus o hârtie la FRF prin care solicită excluderea FC Vaslui din prima ligă pentru neachitarea drepturilor bănești.

Chiar dacă s-a despărțit de Adrian Sălăgeanu, declarat liber de contract de către comisiile federale, FC Vaslui nu a scăpat încă de jucător. Acesta a depus o nouă hârtie la FRF, prin care solicită aplicarea regulamentului, acuzând clubul vasluian de neachitarea drepturilor bănești cuvenite. În acest caz, galben-verzii riscă într-o primă fază depunctarea, iar dacă lucrurile vor tărăgăna, echipa poate fi exclusă din liga I.

„Jucătorul a avut suficientă răbdare. Nu a mai primit niciun ban de mai bine de cinci luni și a înțeles că la Vaslui sunt probleme. Totuși, a trecut destul de mult timp în care nu am primit niciun semn din partea conducerii, astfel că ne vedem nevoiți să acționăm mai departe. Ne pare rău de situația creată, dar nu avem alternativă”, a declarat Liubliana Nedelcu, avocata jucătorului.

Fundașul Adrian Sălăgeanu a depus o hârtie la FRF prin care solicită excluderea FC Vaslui din prima ligă pentru neachitarea drepturilor bănești. Chiar dacă s-a despărțit de Adrian Sălăgeanu, declarat liber de contract de către comisiile federale, FC Vaslui nu a scăpat încă de jucător. Acesta a depus o nouă hârtie la FRF, prin care solicită aplicarea regulamentului, acuzând clubul vasluian de neachitarea drepturilor bănești cuvenite. În acest caz, galben-verzii riscă într-o primă fază depunctarea, iar dacă lucrurile vor tărăgăna, echipa poate fi exclusă din liga I. "Jucătorul a avut suficientă răbdare. Nu a mai primit niciun ban de mai…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: