Home » Politic » Guvernul USL, „cel mai penal”
Daniel Buzamat

Guvernul USL, „cel mai penal”

Conducerea PDL Bârlad acuză formațiunile care au constituit USL că „au acces la putere în urmă cu doi ani, după care au urmat jaf, imunitate și incompetență”.

Săptămâna Patimilor (politice) a debutat cu o conferință de presă organizată de PDL Bârlad, tema principală fiind promisiunile nematerializate ale celor doi ani de guvernare USL. Președintele formațiunii, Daniel Buzamăt, a declarat că nu întâmplător a susținut conferința cu câteva zile înainte de Învierea Domnului.

„După cum știți, în martie, a avut loc mitingul antiguvernamental de la Cluj, la care au mers și membri din Bârlad și Vaslui și unde s-a prezentat «Cartea minciunilor USL». USL a acces la putere acum doi ani prin minciună și înșelând încrederea românilor, după care au urmat jaful, imunitatea și incompetența și a sfârșit prin a se rupe. Pentru că pe 25 aprilie începe campania electorală și vreau ca bârlădenii să aleagă în cunoștință de cauză, o să prezint câteva dintre minciunile promise de Guvernul USL. În primul rând, se lăudau că e cel mai curat guvern. Minciună! A fost cel mai penal guvern, cu 13 miniștri cercetați, puși sub acuzare sau condamnați. O altă minciună a fost respectarea statului de drept. Amintiți-vă de marțea neagră pentru justiție – 10 decembrie 2013, când PNL, PSD și PC și-au unit forțele ca să scape de cercetările DNA și ANI. Deputații USL, ajutați de UDMR, PPDD și cei ai minorităților, au votat ca parlamentarii să nu mai poată fi anchetați sau condamnați pentru luare de mită, abuz în serviciu, trafic de influență, fals sau conflicte de interese”, a spus Buzamăt.

Conducerea PDL Bârlad acuză formațiunile care au constituit USL că „au acces la putere în urmă cu doi ani, după care au urmat jaf, imunitate și incompetență”. Săptămâna Patimilor (politice) a debutat cu o conferință de presă organizată de PDL Bârlad, tema principală fiind promisiunile nematerializate ale celor doi ani de guvernare USL. Președintele formațiunii, Daniel Buzamăt, a declarat că nu întâmplător a susținut conferința cu câteva zile înainte de Învierea Domnului. „După cum știți, în martie, a avut loc mitingul antiguvernamental de la Cluj, la care au mers și membri din Bârlad și Vaslui și unde s-a prezentat «Cartea…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: