Home » Administratie » Milioane depistate de Fisc

Milioane depistate de Fisc

Multe firme din județ se sustrag de la plata TVA, nu plătesc impozitul pe profit și nici contribuțiile sociale. Firmele controlate, în aprilie, de inspectorii fiscali au încercat să fenteze statul cu 29,7 milioane de lei.

“Au fost calculate diferențe de TVA, cu dobânzi și penalități de întârziere aferente, în cuantum de 2,5 milioane de lei, diferențe de impozit pe profit, cu dobânzi și penalități de întârziere aferente, în sumă de 1,3 milioane de lei și diferențe de contribuții sociale, cu dobânzi și penalități de întârziere, în sumă de 25,9 milioane de lei”, ne-a declarat Mirela Bulgaru, purtător de cuvânt al Administrației Județene a Finanțelor Publice Vaslui.

În același timp, inspectorii au aplicat amenzi în valoare de 19.000 de lei.

Multe firme din județ se sustrag de la plata TVA, nu plătesc impozitul pe profit și nici contribuțiile sociale. Firmele controlate, în aprilie, de inspectorii fiscali au încercat să fenteze statul cu 29,7 milioane de lei. “Au fost calculate diferențe de TVA, cu dobânzi și penalități de întârziere aferente, în cuantum de 2,5 milioane de lei, diferențe de impozit pe profit, cu dobânzi și penalități de întârziere aferente, în sumă de 1,3 milioane de lei și diferențe de contribuții sociale, cu dobânzi și penalități de întârziere, în sumă de 25,9 milioane de lei”, ne-a declarat Mirela Bulgaru, purtător de cuvânt…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: