Home » Invatamant » “Nu abandona. Joacă-ți rolul!”

“Nu abandona. Joacă-ți rolul!”

Centrul Județean de Asistență și Resurse Educaționale a fost gazda unui seminar internațional pe teme de prevenire a abandonului școlar, organizat de Liceul Tehnologic “Ștefan cel Mare” Codăești.

Reprezentanți din Spania, Italia, Franța și Grecia au participat la seminarul internațional pe teme de prevenire a abandonului școlar, organizat de Liceul Tehnologic “Ștefan cel Mare” Codăești. Evenimentul face parte din seria de acțiuni derulate sub umbrela proiectului “Nu abandona. Joacă-ți rolul!”, finanțare cu fonduri europene. Partenerii proiectului au în vederea realizarea unui album al istorie teatrului, deschiderea unui blog, lexicul teatrului, culegerea unor experiențe personale, care are ca subiect “Eu nu abandonez”, precum și pregătirea spectacolului teatral cu același nume, care să conducă la sensibilizarea elevilor cu privire la șansa lor de integrare socială.

“Convingerea că trebuie promovate și realizate cele mai multe acțiuni de prevenire și combatere, voința de a susține eforturile de diversificare a modurilor de învățare, parcursul școlare, grija de a da un sens formării fiecărui tânăr reprezintă principalele motivații pentru ca elevii să evite abandonul școlar, dându-le posibilitatea de a se implica într-un proiect artistic”, a spus Corina Grădinaru, coordonatoarea proiectului.

Centrul Județean de Asistență și Resurse Educaționale a fost gazda unui seminar internațional pe teme de prevenire a abandonului școlar, organizat de Liceul Tehnologic “Ștefan cel Mare” Codăești. Reprezentanți din Spania, Italia, Franța și Grecia au participat la seminarul internațional pe teme de prevenire a abandonului școlar, organizat de Liceul Tehnologic “Ștefan cel Mare” Codăești. Evenimentul face parte din seria de acțiuni derulate sub umbrela proiectului “Nu abandona. Joacă-ți rolul!”, finanțare cu fonduri europene. Partenerii proiectului au în vederea realizarea unui album al istorie teatrului, deschiderea unui blog, lexicul teatrului, culegerea unor experiențe personale, care are ca subiect “Eu nu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Directoarea surda asculta un raport al soferului liceului.
    Ce poate spune ?

%d blogeri au apreciat: