Home » Sport » Un nou trofeu pentru Sporting Juniorul

Un nou trofeu pentru Sporting Juniorul

 Jucătorii născuți 2001 de la Sporting Juniorul Vaslui și-au trecut în palmares încă un trofeu, câștigând Cupa “Juniorul”, disputată la baza sportivă a FRF de la Buftea.

Sporting Juniorul Vaslui dovedește încă o dată că este cea mai bună echipă din țară la copii născuți în 2001. Formația vasluiană a câștigat la sfârșitul săptămânii trecute un nou trofeu. Este vorba despre Cupa “Juniorul”, competiție găzduită de baza sportivă a FRF de la Buftea, în organizarea CS “Juniorul” București.

Puștii pregătiți de profesorul Ionuț Chiochiu au terminat turneul neînvinși. În grupe, aceștia au trecut cu scorul de 2-0 de Viitorul Pitești, cu 11-0 de TIM București și au terminat la egalitate, scor 1-1, cu Dinamo. În semifinale, Sporting Juniorul a întâlnit CSȘ Corabia, echipă pe care a învins-o cu scorul de 1-0.

Finala a pus față în față cele mai bune echipe din țară la această categorie de vârstă, Sporting Juniorul Vaslui și Dinamo București. Jocul a fost alert, plăcut, iar la final cupa a revenit vasluienilor, care s-au impus cu scorul de 1-0. În afară de marele trofeu, Sporting Juniorul a câștigat titlul de cel mai bun jucător, prin Mario Pipos.

“În condițiile în care am jucat cu doi copii de la 2002, iar alți doi nu au fost pregătiți fizic din cauza unor probleme de sănătate, nu-mi rămâne decât să-mi scot pălăria în fața lor. Sunt convins că în acest an nu vom rata titlul de campioană națională”, a declarat Ionuț Chiochiu.

Formația vasluiană este deja campioană județeană la juniori D, urmând să meargă la barajul interjudețean.

 Jucătorii născuți 2001 de la Sporting Juniorul Vaslui și-au trecut în palmares încă un trofeu, câștigând Cupa “Juniorul”, disputată la baza sportivă a FRF de la Buftea. Sporting Juniorul Vaslui dovedește încă o dată că este cea mai bună echipă din țară la copii născuți în 2001. Formația vasluiană a câștigat la sfârșitul săptămânii trecute un nou trofeu. Este vorba despre Cupa “Juniorul”, competiție găzduită de baza sportivă a FRF de la Buftea, în organizarea CS “Juniorul” București. Puștii pregătiți de profesorul Ionuț Chiochiu au terminat turneul neînvinși. În grupe, aceștia au trecut cu scorul de 2-0 de Viitorul Pitești,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: