Home » Sport » Vasluieni la lotul național

Vasluieni la lotul național

Patru sportivi de la CS “Liga de Est” Vaslui participă la un stagiu de pregătire centralizată cu lotul național de taekwondo.

În perioada 7-17 aprilie, patru sportivi de la CS “Liga de Est” Vaslui, alături de antrenorul Mihai Hondru, au fost convocați la lotul național, urmând să participe la o pregătire centralizată în vederea Campionatului European care va avea loc la Riccione (Italia), în perioada 24-27 aprilie. Este vorba despre Marcel Miron, Georgian Manea, Andra Ghețeu și Mircea Hondru.

Cei patru vor concura atât la probele individuale, cât și pe echipe. Andra Ghețeu va intra în concurs la tull individual 1 dan, luptă individual, spargeri individual, luptă pe echipe și spargeri forță echipă. Marcel Miron la tehnici speciale individual, tull individual 3 dan și tehnici speciale echipă, Georgian Manea la luptă individual, luptă pe echipe și spargeri echipă, iar Mircea Hondru la probele luptă individual și tehnici speciale pe echipe.

“}in să-i felicit pe sportivi pentru efortul depus la pregătire deoarece deplasarea la lot și taxele au fost suportate din fonduri personale. Le doresc mult succes la Campionatul European și sperăm să ne întoarcem acasă cu noi medalii”, a declarat Mihai Hondru.

Patru sportivi de la CS “Liga de Est” Vaslui participă la un stagiu de pregătire centralizată cu lotul național de taekwondo. În perioada 7-17 aprilie, patru sportivi de la CS “Liga de Est” Vaslui, alături de antrenorul Mihai Hondru, au fost convocați la lotul național, urmând să participe la o pregătire centralizată în vederea Campionatului European care va avea loc la Riccione (Italia), în perioada 24-27 aprilie. Este vorba despre Marcel Miron, Georgian Manea, Andra Ghețeu și Mircea Hondru. Cei patru vor concura atât la probele individuale, cât și pe echipe. Andra Ghețeu va intra în concurs la tull individual…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile