Home » Social » Alimente gratuite pentru nevăzători și seropozitivi
Constantin Constantinescu, primarul Barladului

Alimente gratuite pentru nevăzători și seropozitivi

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, 145 de bârlădeni cu diverse probleme de sănătate vor primi pachete cu ajutoare din partea primăriei.

Spre deosebire de anii anteriori, când, de Paște, municipalitatea bârlădeană acorda sacoșe cu alimente gratuite pentru 1.500 de persoane, acum sunt doar 145 de beneficiari. Este vorba despre copii cu autism, nevăzători, bolnavi de HIV/SIDA și persoane cu dizabilități. Anunțul a fost făcut de primarul Constantin Constantinescu, în cadrul unei conferințe de presă.

„Pentru că nu s-a putut mai mult, în acest an, au fost pregătite 30 de pachete pentru copiii cu autism, 40 de pachete pentru Asociația «Speranța Copiilor 2000», 40 de pachete pentru Asociația Nevăzătorilor și 35 de pachete pentru persoanele cu dizabilități. În anii trecuți, reușeam să dăm câte 1.000-1.500 de pachete, însă acum nu am avut fonduri și nu s-a putut”, a declarat edilul șef.

Fiecare sacoșă conține produse alimentare de bază (zahăr, făină de grâu, ulei, orez) și câte un cozonac, iar în cazul copiilor cu autism, pachetele conțin dulciuri.

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale, 145 de bârlădeni cu diverse probleme de sănătate vor primi pachete cu ajutoare din partea primăriei. Spre deosebire de anii anteriori, când, de Paște, municipalitatea bârlădeană acorda sacoșe cu alimente gratuite pentru 1.500 de persoane, acum sunt doar 145 de beneficiari. Este vorba despre copii cu autism, nevăzători, bolnavi de HIV/SIDA și persoane cu dizabilități. Anunțul a fost făcut de primarul Constantin Constantinescu, în cadrul unei conferințe de presă. „Pentru că nu s-a putut mai mult, în acest an, au fost pregătite 30 de pachete pentru copiii cu autism, 40 de pachete pentru Asociația «Speranța Copiilor…

Review Overview

User Rating: 4.8 ( 2 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: