Home » Justitie » Audi furat din Franța, depistat în aceeași zi la Albița

Audi furat din Franța, depistat în aceeași zi la Albița

Cadre ale Punctului de Trecere a Frontierei Albița și Sectorului Poliției de Frontieră Huși au depistat, pe timpul unei misiuni specifice, un autoturism Audi Q3 care figura ca fiind furat din Franța pe 10 aprilie. La volan se afla un individ de 57 de ani.

“În legătură cu cele constatate, cetățeanul Antonio I. a declarat că a închiriat  autoturismul din Franța și nu cunoaște faptul că este furat”, a declarat comisarul șef Nelu Zaharia, purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui.

Polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Autoturismul, în valoare de 150.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării și definitivării cercetărilor.

Simona Voicu

Cadre ale Punctului de Trecere a Frontierei Albița și Sectorului Poliției de Frontieră Huși au depistat, pe timpul unei misiuni specifice, un autoturism Audi Q3 care figura ca fiind furat din Franța pe 10 aprilie. La volan se afla un individ de 57 de ani. “În legătură cu cele constatate, cetățeanul Antonio I. a declarat că a închiriat  autoturismul din Franța și nu cunoaște faptul că este furat”, a declarat comisarul șef Nelu Zaharia, purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui. Polițiștii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Autoturismul, în valoare de 150.000 de lei,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !