Home » Sport » Pe podium la Pucioasa

Pe podium la Pucioasa

La ultima etapă de campionat național la automodelism, juniorii de la Palatul copiilor Vaslui au obținut patru dintre cele șase locuri I.

Juniorii de la Palatul copiilor Vaslui au avut o comportare meritorie la Campionatul Național de automodelism, etapă găzduită de localitatea Pucioasa. Elevii profesorului Constantin Olaru au obținut patru dintre cele șase locuri I, două la individual și două pe echipe.

Cătălin Nistoroschi a fost cel mai bun membru al echipajului, câștigând locul I atât la clasa 1/12 track, cât și la 1/12 slalom. Cel de-al doilea reprezentant al Vasluiului, Cristian Florea, a terminat pe podium, obținând două locuri III. Grație acestor rezultate, echipajul Palatului copiilor a obținut premiul I la ambele probe.

“Sunt rezultate foarte bune, iar copiii merită felicitări. Au avut o comportare meritorie și au dovedit că automodelismul vasluian rămâne în prim plan. Trebuie să mulțumim și Primăriei municipiului Vaslui, care ne-a susținut la acest concurs”, a declarat Constantin Olaru.

La ultima etapă de campionat național la automodelism, juniorii de la Palatul copiilor Vaslui au obținut patru dintre cele șase locuri I. Juniorii de la Palatul copiilor Vaslui au avut o comportare meritorie la Campionatul Național de automodelism, etapă găzduită de localitatea Pucioasa. Elevii profesorului Constantin Olaru au obținut patru dintre cele șase locuri I, două la individual și două pe echipe. Cătălin Nistoroschi a fost cel mai bun membru al echipajului, câștigând locul I atât la clasa 1/12 track, cât și la 1/12 slalom. Cel de-al doilea reprezentant al Vasluiului, Cristian Florea, a terminat pe podium, obținând două locuri…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile