Home » Politic » "A pierdut pe mâna lui"
Doina Silistru

"A pierdut pe mâna lui"

Senatoarea Doina Silistru (PSD) îl aseamănă pe Crin Antonescu cu personajul din povestea “Petrică și lupul”.

Senatoarea PSD Doina Silistru a criticat recentele ieșiri publice ale președintelui PNL, Crin Antonescu, pe care îl aseamănă cu personajul din povestea “Petrică și lupul”, lupul fiind președintele Traian Băsescu.

“Petrică, fiind cioban, a strigat aiurea «Lupul!» o dată, de două ori, de trei ori… Când lupul chiar a venit, ciobanii mai bătrâni, sătui de glumele proaste ale juniorului, l-au lăsat pradă lupilor, așa că boacăna l-a costat, într-un final, cariera… politică, se poate spune, fiindcă nu știm ce-ar fi ieșit din tânăra speranță a transhumanței românești dacă n-ar fi dat atâtea alarme false. Poate, ar fi ajuns un mare baci de stat, cum se spune pe aici, poate chiar un candidat la nu știu ce demnitate publică extrem de importantă. Da, Petrică putea ajunge orice; în schimb, a eșuat lamentabil. A pierdut pe mâna lui, cum se spune: în loc să mănânce covrigul, s-a ales cu gaura!», a declarat parlamentarul social-democrat.

Doina Silistru i-a transmis un mesaj liderului PNL, făcând aluzie la faptul că liberalii ar putea conduce din nou alături de social-democrați: «În oierit, dragă Petrică, ca și în politică, niciodată să nu spui niciodată! Unde e mai bine decât în saivan? Unde se simt mioarele mai protejate de lupul cel rău, pe care l-au mai învins ultima dată în transhumanța locală din 2012? Pentru că erau la un loc, au învins PeDeLupul, știe și Petrică acest lucru, și încă foarte bine, nu pentru că erau patru pe un deal și șase pe celălalt».

Senatoarea a încheiat, menționând că «ori lui Petrică i s-a urât pur și simplu în turma mare, ori îl iubește în secret pe lupul cel rău».

Senatoarea Doina Silistru (PSD) îl aseamănă pe Crin Antonescu cu personajul din povestea “Petrică și lupul”. Senatoarea PSD Doina Silistru a criticat recentele ieșiri publice ale președintelui PNL, Crin Antonescu, pe care îl aseamănă cu personajul din povestea “Petrică și lupul”, lupul fiind președintele Traian Băsescu. “Petrică, fiind cioban, a strigat aiurea «Lupul!» o dată, de două ori, de trei ori... Când lupul chiar a venit, ciobanii mai bătrâni, sătui de glumele proaste ale juniorului, l-au lăsat pradă lupilor, așa că boacăna l-a costat, într-un final, cariera... politică, se poate spune, fiindcă nu știm ce-ar fi ieșit din tânăra speranță…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. mergi mai bine la agricultura !

%d blogeri au apreciat: