Home » Politic » Ședință cu bilanț prezidențial: Despre Consiliul Județean, numai de bine
Dumitru Buzatu

Ședință cu bilanț prezidențial: Despre Consiliul Județean, numai de bine

Așa cum ne-am obișnuit, în instituțiile vasluiene, faptul că nu sunt lăudate de nimeni nu constituie o problemă atât timp cât șefii se pot lăuda singuri prin documente de uz intern. Raportul președintelui CJ, Dumitru Buzatu, prezentat ieri, este un astfel de exemplu.

Ieri, președintele Consiliului Județean (CJ), Dumitru Buzatu, și-a prezentat în fața colegilor raportul de activitate pe anul 2013, din care toată lumea a înțeles că mai bine nici că se putea, în ciuda tuturor obstacolelor, mai ales a banilor, care au fost mai puțini de la guvern.

“Apreciez că s-a manifestat o preocupare constantă pentru îndeplinirea obiectivelor stabilite în anul 2013. Chiar dacă alocațiile bugetare au fost reduse în comparație cu necesitățile existente, la nivelul CJ Vaslui s-a reușit în mare măsură să se răspundă problemelor prioritare ale județului. Vă mulțumesc pentru întregul sprijin acordat în toată această perioadă și mulțumesc tuturor salariaților din aparatul de specialitate al CJ Vaslui și din instituțiile subordonate, a căror preocupare a fost îndeplinirea atribuțiilor specifice fiecăruia, în cele mai bune condiții”, le-a transmis Dumitru Buzatu colegilor.

Pe 55 de pagini, Buzatu a punctat toate activitățile CJ, dar și pe ale sale, toate proiectele în care instituția a fost implicată în 2013, toate investițiile, manifestările culturale, simpozioanele și conferințele la care a participat.

Proiecte pentru femei și educație

Tot în ședința de ieri, CJ a aprobat proiectul “Programe de studii flexibile și competitive pentru IT&C în Regiunea de Dezvoltare Nord-Est” depus pentru finanțare de Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Euronest Iași, în parteneriat cu mai multe universități din regiune. Proiectul, în valoare de 2,1 milioane de lei, își propune îmbunătățirea sistemului de asigurare a calității învățământului.

Printr-un alt proiect aprobat ieri, privind acordul de parteneriat pentru realizarea proiectului “Femeile POT (Putere, Organizare, Tenacitate)”, 85 de femei din Iași și Vaslui vor fi susținute să avanseze în carieră sau să se lanseze în antreprenoriat. Cel puțin 450 de femei din cele două județe vor primi sprijin pentru creșterea abilităților și competențelor prin crearea unor servicii speciale.

Așa cum ne-am obișnuit, în instituțiile vasluiene, faptul că nu sunt lăudate de nimeni nu constituie o problemă atât timp cât șefii se pot lăuda singuri prin documente de uz intern. Raportul președintelui CJ, Dumitru Buzatu, prezentat ieri, este un astfel de exemplu. Ieri, președintele Consiliului Județean (CJ), Dumitru Buzatu, și-a prezentat în fața colegilor raportul de activitate pe anul 2013, din care toată lumea a înțeles că mai bine nici că se putea, în ciuda tuturor obstacolelor, mai ales a banilor, care au fost mai puțini de la guvern. “Apreciez că s-a manifestat o preocupare constantă pentru îndeplinirea obiectivelor…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: