Home » Sport » În stil italian!

În stil italian!

În acest sezon, FC Vaslui este echipa cea mai pragmatică din Liga I, obținând nouă victorii la limită, dintre care șapte cu scorul de 1-0.

În plină luptă pentru locurile care duc în preliminariile Europa League, FC Vaslui își duce «crucea» în planul pragmatismului cu care își câștigă punctele. Formația vasluiană conduce detașat într-un clasament al victoriilor obținute la limită în actuala stagiune: nouă, dintre care șapte au înregistrat scorul de 1-0, iar celelalte 2-1.

Dintre cele șapte victorii cu scorul de 1-0, patru au fost obținute în acest an. Cea mai clară victorie din 2014 a fost înregistrată la Timișoara, unde vasluienii au învins cu scorul de 2-0.

Bilanțul pentru cea de a doua parte de campionat este pozitiv. Din opt meciuri disputate, galben-verzii au cinci victorii, un egal și două înfrângeri, golaverajul fiind de 6-2.

În acest sezon, FC Vaslui este echipa cea mai pragmatică din Liga I, obținând nouă victorii la limită, dintre care șapte cu scorul de 1-0. În plină luptă pentru locurile care duc în preliminariile Europa League, FC Vaslui își duce «crucea» în planul pragmatismului cu care își câștigă punctele. Formația vasluiană conduce detașat într-un clasament al victoriilor obținute la limită în actuala stagiune: nouă, dintre care șapte au înregistrat scorul de 1-0, iar celelalte 2-1. Dintre cele șapte victorii cu scorul de 1-0, patru au fost obținute în acest an. Cea mai clară victorie din 2014 a fost înregistrată la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: