Home » Social » Toderașcu și Ailincăi lovesc din nou: Merele de la Bistrița au ajuns la Vaslui

Toderașcu și Ailincăi lovesc din nou: Merele de la Bistrița au ajuns la Vaslui

Umoriștii vasluieni Ioan Toderașcu și Dan Ailincăi s-au întors cu două prețioase trofee de la Festivalul național de umor “Mărul de Aur” de la Bistrița.

Vasluiul a fost fruncea la Festivalul național de umor “Mărul de Aur” de la Bistrița. Reprezentanții județului nostru au obținut două premii la acest eveniment, ajuns la cea de-a 30-a ediție.

Cel mai important trofeu a fost câștigat de Ioan Toderașcu: premiul I și “Mărul de Aur” la secțiunea creație, la care au participat 60 de concurenți din toată țara. Toderașcu a concurat cu cinci epigrame, având ca temă “30 de bistrițene”. Cunoscutul umorist vasluian a căpătat deja notorietate în țară, fiind poreclit “Premiașcu”.

“Puțini se laudă cu performanțele mele. E greu să te menții la un nivel ridicat. Mai apare și invidia. E greu să ajungi sus, dar mai greu să te menții. Am ajuns la 104 premii în carieră! Anul trecut, tot la Bistrița, am atins premiul cu numărul 100, ceea ce mă onorează. Lumea mă consideră deja un abonat la premii atunci când particip la festivaluri”, a declarat Ioan Toderașcu.

Cel de-al doilea reprezentant al Vasluiului a fost Dan Ailincăi, care a concurat la secțiunea interpretare cu monologul “Într-un sat din Europa”, text care îi aparține lui Ioan Toderașcu. El a obținut premiul III și trofeul “Mărul de bronz”.

“A fost un concurs bine organizat. Ne-am simțit foarte bine acolo, bucurându-ne de premiile obținute. Am reprezentat onorabil județul Vaslui. Sperăm să ajungem și la alte ediții”, ne-a spus Dan Ailincăi.

Cei doi umoriști au ajuns la Bistrița cu sprijinul financiar al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vaslui.

Umoriștii vasluieni Ioan Toderașcu și Dan Ailincăi s-au întors cu două prețioase trofee de la Festivalul național de umor “Mărul de Aur” de la Bistrița. Vasluiul a fost fruncea la Festivalul național de umor “Mărul de Aur” de la Bistrița. Reprezentanții județului nostru au obținut două premii la acest eveniment, ajuns la cea de-a 30-a ediție. Cel mai important trofeu a fost câștigat de Ioan Toderașcu: premiul I și “Mărul de Aur” la secțiunea creație, la care au participat 60 de concurenți din toată țara. Toderașcu a concurat cu cinci epigrame, având ca temă “30 de bistrițene”. Cunoscutul umorist vasluian…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: