Home » Justitie » Urmărit internațional, prins la Albița

Urmărit internațional, prins la Albița

Cadrele Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Albița au depistat o persoană urmărită internațional care a săvârșit infracțiuni de furt pe teritoriul Germaniei. Bărbatul de 43 de ani, din Republica Moldova, s-a prezentat, miercuri seară, în vamă pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în România, ca pasager într-un microbuz. La controlul de frontieră,  s-a constatat că pe numele acestuia a fost emisă o alertă de către autoritățile din Germania.

„Persoana a fost introdusă în Camera de Triere și Reținere Administrativă a PTF Albița, iar în cursul acestei dimineți a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Vaslui, în vederea prezentării acestuia Curții de Apel Iași”, a declarat comisarul șef Nelu Zaharia, purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui.

Cadrele Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Albița au depistat o persoană urmărită internațional care a săvârșit infracțiuni de furt pe teritoriul Germaniei. Bărbatul de 43 de ani, din Republica Moldova, s-a prezentat, miercuri seară, în vamă pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în România, ca pasager într-un microbuz. La controlul de frontieră,  s-a constatat că pe numele acestuia a fost emisă o alertă de către autoritățile din Germania. „Persoana a fost introdusă în Camera de Triere și Reținere Administrativă a PTF Albița, iar în cursul acestei dimineți a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: