Home » Social » 216 locuri de muncă în Marea Britanie

216 locuri de muncă în Marea Britanie

Patru firme din Marea Britanie oferă 216 posturi pentru meseriile: asistent medical generalist, asistent social, asistent medical terapie intensivă.

Acaranda Recruitment angajează trei asistenți sociali în cadrul serviciilor locale de protecție a copilului și familiei. Se cer: înregistrare HCPC, studii superioare în asistență socială sau sociopedagogie (minimum trei ani), experiență în lucrul cu copiii, tinerii și familiile, permis de conducere. Contractul este pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, iar salariul este de 33.998 de lire brut pe an.

Tabway Limited angajează un asistent medical generalist. Vasluienii care vor acest post trebuie să aibă minimum șase luni de experiență și să aibă înregistrare NMC (Colegiul profesional al moașelor și asistenților medicali). Plata salariului se face în funcție de numărul de ore lucrate conform prevederilor legale.

Aceeași firmă angajează zece asistenți medicali terapie intensivă. Cei care vor fi selectați vor lucra într-un spital public, la secția chirurgie cardiologică și transplant inimă și plămâni. Candidații trebuie să aibă minimum doi ani de experiență terapie intensivă  și  înregistrare NMC. Contractul este pe perioadă nedeterminată, iar salariul anual brut este de cuprins între 21.388-24.799 de lire.

50 de vasluieni pot lucra la HCL Permanent ca asistent medical generalist în diverse spitale din Marea Britanie, dacă au minimum șase luni de experiență și înregistrare NMC. Contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată, iar salariul anual brut este cuprins între 21.000-27.000 de lire.

Blackbird HR caută 150 de asistenți medicali pentru a lucra în spitale. Programul este de 37,5 ore pe săptămână. Angajatorul oferă 27 de zile de concediu pe an plus opt zile de sărbătorile legale și un salariu anual brut cuprins între 21.000-27.900 de lire. Candidații trebuie să aibă minimum șase luni de experiență, abilități în comunicare și înregistrare NMC.

Toți candidații trebuie să vorbească fluent engleza și au termen până la 31 mai să trimită un CV în engleză la adresa de email Steluta.Lazar@il.anofm.ro. Pentru informații suplimentare puteți suna la 0243/231.809 sau vă puteți adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui.

Patru firme din Marea Britanie oferă 216 posturi pentru meseriile: asistent medical generalist, asistent social, asistent medical terapie intensivă. Acaranda Recruitment angajează trei asistenți sociali în cadrul serviciilor locale de protecție a copilului și familiei. Se cer: înregistrare HCPC, studii superioare în asistență socială sau sociopedagogie (minimum trei ani), experiență în lucrul cu copiii, tinerii și familiile, permis de conducere. Contractul este pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, iar salariul este de 33.998 de lire brut pe an. Tabway Limited angajează un asistent medical generalist. Vasluienii care vor acest post trebuie să aibă minimum șase luni de experiență și să…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile