Home » Social » 60% din impozite, achitate în primul trimestru
Cerassela Apostol

60% din impozite, achitate în primul trimestru

De la începutul anului, contribuabilii din Bârlad și-au plătit în proporție de aproape 60% impozitele aferente anului în curs.

Ca în fiecare an, bârlădenii au fost stimulați să-și achite impozitele prin bonificația de 10% care le este oferită în cazul plății integrale până la 31 martie. Potrivit șefei Serviciului Taxe și Impozite Persoane Fizice din cadrul Primăriei Bârlad, Cerassela Apostol, în primele trei luni s-a încasat peste 58% din suma previzionată pentru 2014. Comparativ, în același interval al anului 2013, contribuabilii plătiseră în proporție de 53%.

„Pentru primul trimestru din 2014, avem încasări mai bune decât în 2013. La impozitele pe clădiri s-a strâns 58% din suma previzionată pentru acest an, la cele pe terenuri – 60%, iar la autoturisme – 57%. Sunt însă în continuare mulți care au restanțe de ani buni și nu se sinchisesc să vină și să le plătească. În același interval din 2013, impozitul pe clădiri era colectat în proporție de 60%, cel pe terenuri – 55%, iar impozitul pe autoturisme – 45%”, a declarat Cerassela Apostol.

De la începutul anului, contribuabilii din Bârlad și-au plătit în proporție de aproape 60% impozitele aferente anului în curs. Ca în fiecare an, bârlădenii au fost stimulați să-și achite impozitele prin bonificația de 10% care le este oferită în cazul plății integrale până la 31 martie. Potrivit șefei Serviciului Taxe și Impozite Persoane Fizice din cadrul Primăriei Bârlad, Cerassela Apostol, în primele trei luni s-a încasat peste 58% din suma previzionată pentru 2014. Comparativ, în același interval al anului 2013, contribuabilii plătiseră în proporție de 53%. „Pentru primul trimestru din 2014, avem încasări mai bune decât în 2013. La impozitele…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: