Home » Politic » Șeful guvernului s-a refugiat la MApN: Liberalii, îngrijorați de Ponta
Florin Ciurariu

Șeful guvernului s-a refugiat la MApN: Liberalii, îngrijorați de Ponta

«Îi reamintesc premierului că, în timpul atacurilor aviației germane din al II-lea Război Mondial, familia regală a Marii Britanii nu a părăsit Palatul Regal, deși Londra era cuprinsă de flăcări», a declarat Florin Ciurariu, președintele Filialei Teritoriale Vaslui a PNL.

«Apreciem ca ridicolă și cel puțin nefericită decizia premierului Victor Ponta de a-și muta biroul în sediul Ministerului Apărării Naționale (MApN), dat fiind faptul că acea clădire reprezintă și sediul mai multor unități militare», arată liberalii vasluieni într-un comunicat de presă.

«Cum își va continua primul-ministru activitatea curentă, cum ar putea primi vizitele omologilor săi pe timpul desfășurării unui astfel de exercițiu, care implică paza întărită a sediului și dislocare de tehnică? Un astfel de tablou, inedit în spațiul euro-atlantic, ar genera interpretări extrem de nepotrivite în plan extern pentru un stat cu valențe democratice declarate», a declarat Florin Ciurariu, președintele Filialei Teritoriale Vaslui a PNL.

Liberalii îl avertizează pe premier că, prin prezența sa în sediul Ministerului Apărării Naționale, împiedică programul normal de pregătire a efectivelor din unitățile militare, lucru pe care ar trebui să-l știe.

«Dacă Victor Ponta se simțea nesigur în biroul de la Palatul Victoria, e de neînțeles de ce nu a solicitat o altă reședință de la RAAPPS, care să-i asigure condiții optime, în deplină siguranță. Îi reamintesc premierului că, în timpul atacurilor aviației germane din al II-lea Război Mondial, familia regală a Marii Britanii nu a părăsit Palatul Regal, deși Londra era cuprinsă de flăcări. Într-un context internațional fierbinte, cu un conflict iminent foarte aproape de granițele țării, gestul premierului generează nesiguranță, stare de insecuritate și lipsă de respect pentru simbolurile și valorile naționale», a mai spus Florin Ciurariu.

«Îi reamintesc premierului că, în timpul atacurilor aviației germane din al II-lea Război Mondial, familia regală a Marii Britanii nu a părăsit Palatul Regal, deși Londra era cuprinsă de flăcări», a declarat Florin Ciurariu, președintele Filialei Teritoriale Vaslui a PNL. «Apreciem ca ridicolă și cel puțin nefericită decizia premierului Victor Ponta de a-și muta biroul în sediul Ministerului Apărării Naționale (MApN), dat fiind faptul că acea clădire reprezintă și sediul mai multor unități militare», arată liberalii vasluieni într-un comunicat de presă. «Cum își va continua primul-ministru activitatea curentă, cum ar putea primi vizitele omologilor săi pe timpul desfășurării unui astfel…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Bla,bla, bla…

%d blogeri au apreciat: