Home » Social » Sute de polițiști mobilizați de sărbători

Sute de polițiști mobilizați de sărbători

Polițiștii vasluieni vor acționa în această perioadă pentru asigurarea ordinii și liniștii publice și vor lua măsuri suplimentare mai ales în locurile de pelerinaj.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului anunță că în perioada Sărbătorilor de Paște, polițiștii vasluieni vor fi prezenți atât în apropierea lăcașurilor de cult, mânăstirilor și bisericilor din județ, cât și în alte zone, cu echipaje special constituite.

În medie, 200 de polițiști vor acționa zilnic, în perioada 19-21 aprilie, în dispozitive de ordine și siguranță publică. Aceștia fac parte din structurile de Ordine publică, Poliție rutieră, Investigații criminale, Acțiuni speciale și Investigarea fraudelor. Activitățile vor fi desfășurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice.

Măsuri speciale vor fi instituite și pe căile rutiere, în mod deosebit pe arterele care converg spre biserici, dar și pe drumurile naționale și europene, acordându-se o atenție sporită fluidizării circulației, prevenirii accidentelor și combaterii excesului de viteză. Echipajele de poliție rutieră vor acționa zilnic, iar echipamentele video de supraveghere a traficului rutier și măsurare a vitezei de deplasare a vitezei autovehiculelor, instalate pe autospeciale, vor fi dispuse pe  tronsoane de drumuri naționale și europene.

Polițiștii vasluieni vor acționa în această perioadă pentru asigurarea ordinii și liniștii publice și vor lua măsuri suplimentare mai ales în locurile de pelerinaj. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului anunță că în perioada Sărbătorilor de Paște, polițiștii vasluieni vor fi prezenți atât în apropierea lăcașurilor de cult, mânăstirilor și bisericilor din județ, cât și în alte zone, cu echipaje special constituite. În medie, 200 de polițiști vor acționa zilnic, în perioada 19-21 aprilie, în dispozitive de ordine și siguranță publică. Aceștia fac parte din structurile de Ordine publică, Poliție rutieră, Investigații criminale, Acțiuni speciale și Investigarea fraudelor. Activitățile vor…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Postacul de serviciu

    poate sigure vor fi crasmele in care -si fac orele de serviciu politistii

%d blogeri au apreciat: