Home » Sport » FC Vaslui – Corona Brașov, mâine, ora 17: Vor intra pe teren!

FC Vaslui – Corona Brașov, mâine, ora 17: Vor intra pe teren!

După ce au consultat doi juriști din capitală, fotbaliștii Vasluiului au revenit la sentimente mai bune și sunt deciși să fie prezenți la meciul cu formația Corona Brașov. Nu se știe însă și cum vor juca…

Ieri, fotbaliștii Vasluiului au renunțat la proteste și s-au antrenat normal pentru jocul cu Corona Brașov, programat mâine, de la ora 17. Ei au fost destul de relaxați la ședința de pregătire, având chef și de glume.

Surse din interiorul echipei susțin că jucătorii galben-verzi au revenit la sentimente mai bune după ce s-au consultat cu doi juriști din București.

“Nu e bine ce faceți. Regulamentul nu vă dă voie să faceți grevă sau să refuzați să intrați pe teren la meciurile oficiale. Riscați sancțiuni”, le-au transmis avocații. Trebuie însă spus că galben-verzii încă nu au decis dacă vor boicota sau nu partida. “Încă nu e nimic clar. Cred că vom fi pe teren pentru a nu fi sancționați. Nu știm ce va fi”, a declarat unul dintre jucători. Vasluienii au avut o nouă întrevedere cu președintele executiv Dragoș Iftime la stadion, susținând că vor depune toți memorii la LPF pentru a deveni liberi de contract dacă nici în ceasul al treisprezecelea nu se rezolvă problema banilor.

Mobilizarea fanilor

 Pe rețelele de socializare, fanii FC Vaslui încearcă să mobilizeze cât mai mulți suporteri la meciul de mâine după-amiază, pentru a-i susține pe jucători. Ei și-au dat întâlnire în parcul din fața sediului Poliției județene, pentru a porni în grup organizat către stadion.

“Dacă măcar o dată această echipă te-a făcut să fii mândru că ești din Vaslui, sâmbătă trebuie să vii la meci! Dacă vrei încă o dată să faci aceste lucruri, sâmbătă trebuie să vii la meci! Pentru a arăta că ne pasă de această echipă. Pentru a arăta că iubim această echipă. Pentru a arăta că ne merităm această echipă”, sună mesajul fanilor galben-verzi postat pe site-urile de socializare.

După ce au consultat doi juriști din capitală, fotbaliștii Vasluiului au revenit la sentimente mai bune și sunt deciși să fie prezenți la meciul cu formația Corona Brașov. Nu se știe însă și cum vor juca... Ieri, fotbaliștii Vasluiului au renunțat la proteste și s-au antrenat normal pentru jocul cu Corona Brașov, programat mâine, de la ora 17. Ei au fost destul de relaxați la ședința de pregătire, având chef și de glume. Surse din interiorul echipei susțin că jucătorii galben-verzi au revenit la sentimente mai bune după ce s-au consultat cu doi juriști din București. “Nu e bine ce…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

2 comments

  1. Noua ne pasa, dar mincinosului Porumboiu nu. A luat o caruta de bani de la club, l-a bagat in faliment si acum declara ca nu mai vrea sa auda de FC Vaslui. Rusine, Porumboiu! Sper sa-l vad cat mai rapid acolo unde merita, langa Becali.

  2. Haideti la stadion sa aratam ca ne pasa! Lui porumboiu nu i-a pasat decat de banii clubului (pe care i-a papat la poker)

%d blogeri au apreciat: