Home » Administratie » Piața Vidin, ultimele detalii

Piața Vidin, ultimele detalii

Noua Piață Vidin din centrul municipiului Vaslui, o investiție de peste 13 milioane de lei a primăriei, se apropie cu pași repezi de finalizare. Prin trei hotărâri de Consiliu Local (CL), ieri, s-au fixat ultimele detalii, precum funcționarea parcării, supravegherea video și iluminatul din zonă.

Astfel, CL Vaslui a aprobat studiile de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici ai sistemului de automatizare pentru administrarea parcări din piață, pentru sistemul de supraveghere video și cablare structurată date-voce și pentru sistematizarea verticală și iluminatul stradal al zonei de locuințe limitrofe pieței.

Ca și celelalte investiții din noua Piață Vidin, aceste ultime lucrări urmăresc dotarea spațiilor cu cele mai moderne facilități. Sistemul automat pentru administrarea parcării va fi programat astfel încât să permită accesul pentru clienții ocazionali și solicitanților cu abonamente. Prin sistemul de supraveghere video se va asigura siguranța cetățenilor și a obiectivelor, iar lucrările la iluminatul stradal «vor corespunde normelor moderne de circulație și comerț modern, prin conturarea valorii urbanistice a întregului ansamblu», cum se spune în proiectul de hotărâre aprobat de consilierii locali vasluieni.

Noua Piață Vidin din centrul municipiului Vaslui, o investiție de peste 13 milioane de lei a primăriei, se apropie cu pași repezi de finalizare. Prin trei hotărâri de Consiliu Local (CL), ieri, s-au fixat ultimele detalii, precum funcționarea parcării, supravegherea video și iluminatul din zonă. Astfel, CL Vaslui a aprobat studiile de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici ai sistemului de automatizare pentru administrarea parcări din piață, pentru sistemul de supraveghere video și cablare structurată date-voce și pentru sistematizarea verticală și iluminatul stradal al zonei de locuințe limitrofe pieței. Ca și celelalte investiții din noua Piață Vidin, aceste ultime lucrări urmăresc dotarea spațiilor…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile