Home » Social » Sprijin pentru bătrânii bolnavi

Sprijin pentru bătrânii bolnavi

Membrii PSD Vaslui au vrut să fie alături de cei care se află în dificultate, astfel încât să le facă sărbătorile de Paște ceva mai bogate.

Pentru cei năpăstuiți de soartă, Organizația Municipală a PSD Vaslui a organizat o nouă acțiune cu caracter umanitar. Ca în fiecare an în preajma sărbătorilor de Paște, social-democrații au oferit cadouri pentru 100 de persoane. Bătrîni cu probleme sociale și cu sănătatea șubredă au fost vizitați la domicilii de membrii PSD, care le-au oferit pachete cu alimente tradiționale.

„Am încercat să aducem un zîmbet pe chipul bătrânilor care nu se pot deplasa. Din donațiile membrilor Organizației Municipale am cumpărat alimente specifice sărbătorilor, care au fost duse la domiciliul unor bătrâni bolnavi. Este o tradiție ca, în fiecare an, de sărbători, să încercăm să ajutăm persoanele care sunt în nevoie. Am oferit aproximativ 100 de pachete cu zahăr, ulei, cozonac, carne de miel și pui și alte alimente necesare. Este un gest pe care fiecare ar trebui să îl facă, mai ales în perioada sărbătorilor religioase”, a declarat Adrian Tighici, președintele Organizației Municipale a PSD Vaslui.

“Este un gest frumos, pentru care mulțumim. Pentru noi înseamnă mult. Nici nu știți cât ne ajută produsele pe care le-am primit pentru că nu aveam ce să pun pe masă de Paște”, ne-a spus o bătrână.

Membrii PSD Vaslui au vrut să fie alături de cei care se află în dificultate, astfel încât să le facă sărbătorile de Paște ceva mai bogate. Pentru cei năpăstuiți de soartă, Organizația Municipală a PSD Vaslui a organizat o nouă acțiune cu caracter umanitar. Ca în fiecare an în preajma sărbătorilor de Paște, social-democrații au oferit cadouri pentru 100 de persoane. Bătrîni cu probleme sociale și cu sănătatea șubredă au fost vizitați la domicilii de membrii PSD, care le-au oferit pachete cu alimente tradiționale. "Am încercat să aducem un zîmbet pe chipul bătrânilor care nu se pot deplasa. Din donațiile…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: