Home » Sport » Aur pentru Iasmina Mocanu
Iasmina Mocanu

Aur pentru Iasmina Mocanu

Vasluianca Iasmina Mocanu a obținut medalia de aur la Jocurile internaționale ale tinerelor speranțe olimpice, de la Konya (Turcia).

Vasluiul a câștigat din nou faimă internațională, grație atletei Iasmina Mocanu. Sportiva pregătită de profesoara Doina Crețu a fost performera României la Jocurile internaționale ale tinerelor speranțe olimpice, care se desfășoară în această perioadă la Konya (Turcia). Sportiva a alergat în proba de 1.500 de metri și a reușit să-și învingă toate adversarele, câștigând medalia de aur.

“Este o performanță notabilă. Merită toate felicitările. Și-a lăsat în urmă tare adversara de pe locul doi, o bulgăroaică. Este de apreciat ceea ce a realizat Iasmina, mai ales că nu prea e învățată să participe la competiții fără antrenoare”, a declarat Doina Crețu, antrenoare la Liceul cu Program Sportiv (LPS) Vaslui.

Ieri a intrat în competiții și cea de-a doua reprezentantă a Vasluiului, Dina Bogos. Sportiva pregătită de profesoarele Viorica Pintilie și Elena Bogos a luat startul la proba de 800 de metri, unde era favorită la o medalie.

Vasluianca Iasmina Mocanu a obținut medalia de aur la Jocurile internaționale ale tinerelor speranțe olimpice, de la Konya (Turcia). Vasluiul a câștigat din nou faimă internațională, grație atletei Iasmina Mocanu. Sportiva pregătită de profesoara Doina Crețu a fost performera României la Jocurile internaționale ale tinerelor speranțe olimpice, care se desfășoară în această perioadă la Konya (Turcia). Sportiva a alergat în proba de 1.500 de metri și a reușit să-și învingă toate adversarele, câștigând medalia de aur. “Este o performanță notabilă. Merită toate felicitările. Și-a lăsat în urmă tare adversara de pe locul doi, o bulgăroaică. Este de apreciat ceea ce…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: