Home » Justitie » Două autoturisme cumpărate de la același vânzător, declarate furate

Două autoturisme cumpărate de la același vânzător, declarate furate

Polițiști din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au depistat două autoturisme care figurau ca fiind furate în Germania și care fuseseră cumpărate de la același vânzător.

Prima mașină a fost descoperită la un basarabean în vârstă de 46 de ani. Bărbatul s-a prezentat pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei conducând un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism marca Audi A6 și o platformă pe care transporta un autoturism Toyota Rav 4, fără plăcuțe de înmatriculare. La control, s-a constatat că Toyota fusese declarată furată din Germania.

Câteva ore mai târziu, s-a prezentat un tânăr de 32 de ani, tot din Republica Moldova, conducând un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism marca Volkswagen și o platformă pe care transporta un autoturism Honda CR-V. În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că și acest autoturism figurează ca furat din Germania.

Extinzând cercetările, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că autoturismele au fost cumpărate din Germania de la același vânzător, în schimbul sumei de 8.100 de euro, respectiv 12.000 de euro.

„Polițiștii de frontieră le-au întocmit celor în cauză lucrări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Autoturismele Toyota Rav 4, în valoare de 45.000 de lei, și Honda CR-V, în valoare 110.000 de lei, au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor”, a declarat comisarul Nelu Zaharia, purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui.

Polițiști din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița au depistat două autoturisme care figurau ca fiind furate în Germania și care fuseseră cumpărate de la același vânzător. Prima mașină a fost descoperită la un basarabean în vârstă de 46 de ani. Bărbatul s-a prezentat pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei conducând un ansamblu de vehicule format dintr-un autoturism marca Audi A6 și o platformă pe care transporta un autoturism Toyota Rav 4, fără plăcuțe de înmatriculare. La control, s-a constatat că Toyota fusese declarată furată din Germania. Câteva ore mai târziu, s-a prezentat un tânăr de 32 de ani,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: